Vino & pivo
BEERLIST

BEERLIST

Novi turistički proizvod Pivovare Daruvar

Tradicija proizvodnje piva u Daruvaru potječe iz 19. stoljeća, točnije od 1840. godine, što pivovaru u Daruvaru čini najstarijom industrijskom pivovarom u Hrvatskoj koja neprekidno radi od osnutka. Uz Staročeško pivo, koje se pod istim nazivom proizvodi još od 1893. godine, pivovara od 2014. godine proizvodi i liniju craft piva 5thElement.

U pivskim programima naučit ćete nešto o povijesti daruvarskog piva i piva općenito, vidjet ćete kako se pivo rađa, osjetiti mirise te kušati okuse različitih stilova piva. Pivovara Daruvar za vas je pripremila dvije pivske priče i Pivski petak.

 

Naša (prva) pivska priča – Lager

U ovoj jedinstvenoj harmoniji okusa i mirisa, za vas smo pripremili savršenu ravnotežu sira vrhunske kvalitete sirane Biogal i craft piva 5thElement.

U odabiru ljubavnih priča, spoja sireva i piva, sudjelovali su stručnjaci i zaljubljenici u svoj posao, koji će i vama prenijeti svoje znanje, ispričati priču o sljubljivanju i dočarati vam doživljaj okusa i mirisa svojih vrhunskih proizvoda.

Ne zaboravite, svaki sir ide uz neko dobro pivo!

  

 

Naša (druga) pivska priča – Pilsner

U ovoj pivskoj priči, majstor pivar Krešo Marić ispričat će vam sve o povijesti pivarstva u Daruvaru, a Mato Pejić – poznati novinar i hodajuća enciklopedija piva, ispričat će vam priču o kulturi piva i zašto je pivo bitno za povijest čovječanstva. Uz predavanje, konzumirat ćete Staročeško nefiltrirano pivo i pivske pogačice.

Nakon predavanja slijedi ukusna i originalna pivska večera, uz koju možete naručiti pivo po promotivnim cijenama. U ponudi se trenutno nalaze 3 vrste Staročeškog piva i 9 vrsti craft piva 5thElement.

  

 

Pivski petak

Program je zamišljen kao edukativno-zabavni team building za manje grupe.

Dolazak u Daruvar u ranim večernjim satima, smještaj Daruvarske toplice (dvokrevetna soba, 3*), pivska dobrodošlica u pivovari, pivska večera u pivovari (dva slijeda). Neograničena konzumacija piva i vrhunska zabava do jutra (dvorana u pivovari je samo vaša). Pri odlasku kući nosite i poklon paket (3 Staročeška piva i čaša).

Nakon veselog petka, u subotu vas nakon buffet doručka čeka neograničeno opuštanje i relaksacija u termalnoj vodi bazena Daruvarskih toplica.

 

Obilazak pivovare

Posjet pivovari u dopodnevnim ili ranim popodnevnim satima. Obilazak pivovare uz stručnu pratnju.

Degustacija točenog Staročeškog piva u pivovari. Poklon paket 4 Staročeška piva.

Trajanje obilaska i degustacije: cca. 90 minuta

 

Naučit ćete kako poslužiti i kušati pivo te kako sljubiti pivo i hranu, a možda vam pokažemo i pokoji trik.

 

Do trenutka kada završite s našom pričom, usvojit ćete puno novih znanja, ali što je najvažnije dobro se zabaviti i ponovno se vratiti u Daruvar.


Program je namijenjen punoljetnim osobama (18+).

Detalje programa i cijene možete vidjeti na http://beerlist.eu/


Organizatori i nositelj programa: Pivovara Daruvar d.o.o.

Partneri projekta: Turistička zajednica Daruvar-Papuk, Daruvarske toplice, BIOGAL d.o.o. (sirana) i Pekarnica „IMAKO“.

 

Adresa: A.M. Reljkovića 2, 43 500 Daruvar

Mob: 091 47 31 629

Web: www.beerlist.eu

E-mail: beerlist@daruvar.org

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica