Privatni smještaj
Kuća za odmor Vrbovčanka ***

Kuća za odmor Vrbovčanka ***

Slavonska ul. br.17, Vrbovac

Tel. +385 43 331 238

Mob. +385 98 296 523

E - mail: rakinac.smiljana@gmail.com

Web: www.kucazaodmor-daruvar.com

Kontakt osoba: Smiljana Rakinac


Privatni smještaj - Kuća za odmor Vrbovčanka*** nalazi se u mirnom prigradskom naselju Vrbovac, udaljena svega oko 2 km od centra Daruvara.

 

Kuća je okružena uređenom zelenom okućnicom, vinogradima i voćnjacima. Idealna je za osobe željne opuštanja, obitelji s djecom i s kućnim ljubimcima.

U vrtu kuće nalazi se natkriveni prostor za druženje i pripremanje hrane na velikom kamenom roštilju, otvorena sjenovita terasa idealno je mjesto za blagovanje i odmor uz dobru knjigu.

Kuća ima dvije spavaće sobe: trokrevetnu s izlazom na balkon i pogledom na zelenilo i ružičnjak i dvokrevetnu s izlazom na vrt. Svaka soba ima svoju zasebnu opremljenu kupaonicu. Kupaonice su opremljene: velikom kadom ili tuš kabinom, bideom, WC-om i perilicom rublja.

Centralno mjesto kuće je veliki dnevni boravak s otok kuhinjom i blagavaonicom. Uz dnevni boravak nalazi se zasebni WC i ostava. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu gdje je najugodnije popiti prvu jutarnju kavu.

 

Gostima su na raspolaganju dva TV-a ravnog ekrana, DVD, računalo i besplatan internet. Sjedeća garnitura u dnevnom boravku može se rasklopiti i poslužiti kao dodatna dva ležaja. Kuća ima centralno plinsko grijanje, kamin na drva i klimatizirani prostor.

U ovoj kući dobrodošla su djeca,ljubitelji životinja sa svojim kućnim ljubimcima i sve osobe željne opuštanja,prirode i mira. Boravak kućnih ljubimaca se ne naplaćuje.

 

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica