Nagrade
HGK i HRT

HGK i HRT

Grad Daruvar je, između ostalih nagrada, osvojio i dvije prestižne nagrade na nivou Republike Hrvatske.

Grad Daruvar je u akciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radio televizije pod nazivom Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku nagrađen prvim mjestom tri godine za redom, 2011., 2012. i 2013. godine i to u kategorijama turističkih odredišta, destinacije s toplicama.

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radiotelevizija su tijekom turističke sezone provode tradicionalnu akciju "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" u kojoj se nagrađuju najbolje hrvatske turističke destinacije, hoteli, marine, kampovi i plaže te ustanove, institucije, udruge i pojedinci koji doprinose unapređenju kvalitete i konkurentnosti hrvatske turističke ponude.

Tijekom 2014. godine Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Institutom društvenih znanosti “Ivo Pilar” i Hrvatskom turističkom zajednicom su proveli tradicionalnu akciju “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku” i nakon provedene akcije Organizacijski odbor proglasio je Grad Daruvar dobitnikom posebnog priznanja za višegodišnju kvalitetu u kategoriji Najbolja destinacija s toplicama.

6-i elementi

 

6-i elementi

Nagrade

Grad Daruvar je osvojio mnoge nagrade
Nagrade

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica