Kalendar događanja
Advent u Daruvaru

Advent u Daruvaru

Advent ili Došašće u romantičnom lječilišnom gradu prožet je tradicijskim ritualima, sajmovima, kazališnim predstavama, darivanjima i glazbenim programima. Ulice i trgove uljepšava sjaj blagdanskih ukrasa, a jezgrom grada širi se miris kuhanog vina i piva, blagdanskih delicija, žamor dobrog raspoloženja i prigodnih taktova.
Svečanim paljenjem prve adventske svijeće nastavljaju se nizati zabavne i raznolike adventske, božićne i novogodišnje priredbe kako u Zavičajnom muzeju Daruvar tako i na glavnom gradskom trgu. Prikazuju se predstave za djecu, slave se mise zornice, održavaju božićni sajmovi, veselimo se Djedu Božićnjaku i Moto Mrazevima, koncertima na otvorenom i dočeku Nove godine uz vatromet u ponoć. Romantično osvijetljen grad, veliki okićeni bor, adventski vijenac, jaslice, trg pun štandova i kućica prepunih rukotvorina, domaćih proizvoda, mirisnih i ukusnih delicija daje gradu jednu živahnu, a istovremeno i posebno emotivnu notu Božića.

Pridružite nam se u zabavi i čaroliji mjeseca prosinca u Daruvaru!

Više informacija:

Web: http://www.visitdaruvar.hr/
Facebook: https://www.facebook.com/TuristickaZajednicaDaruvarPapuk/
Instagram: https://www.instagram.com/visit_daruvar/
TikTok: https://www.tiktok.com/@visitdaruvar

 

 

PLAKAT U PDF-u MOŽETE PREUZETI OVDJE

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica