Zdravlje i wellness
Poliklinika Dr. Maletić

Poliklinika Dr. Maletić

„Poliklinika dr. Maletić“ koja se nalazi na Trgu Kralja Tomislava 2/1, u  samom središtu Daruvara, prva je ustanova u Hrvatskoj u kojoj je obavljena laserska operacija vena.

Poliklinika Dr. Maletić osnovana je 1997. godine, od strane supružnika dr. Ines Maletić i dr. Duška Maletića, a desetak godina kasnije timu liječnika pridružuje se i kćerka dr. Ana Maletić. Mr.sc. Duško Maletić, dr.med. kirurg specijalist od 1984. godine te specijalist urologije od 1988. godine  s više od trideset godina iskustva u području kirurgije ujedno je i autor nekoliko stručnih publikacija iz područja medicine u kojima je aktivan. Također je aktivan i kao edukator u navedenim područjima te više puta godišnje održava edukativne seminare za kolege doktore iz svih dijelova Europe. 

Od 2012. godine Poliklinika je registrirana kao poliklinika za kirurgiju i anesteziologiju s dnevnom bolnicom. Iskusan kirurški tim, s naglašenim individualnim pristupom prema pacijentima i višegodišnjim iskustvom u području estetske medicine i kirurgije jamče pacijentima klinike zadovoljstvo i sigurnost. Uz upotrebu najmodernije tehnologije i suvremene kirurške opreme te slijedeći nove trendove u praksi u „Poliklinici Maletić“ možete ostvariti svoje želje vezane za korekcije i pomlađivanje vlastitoga tijela, podići razinu vlastitoga zadovoljstva i psihofizičkog zdravlja te osobne sreće. Ugodan prostor, mirnoća grada, diskretno osoblje i konstantna briga o pacijentima pomoći će vam u fazi priprema za zahvat kao i kod poslijeoperacijske njege. 

Zahvaljujući praćenju najnovijih trendova liječenja, zdravstveni tim „Poliklinike Maletić“ provodi laserski okluzivni tretman proširenih vena nogu, te kao jedina klinika u jugoistočnoj Europi posjeduju licencu s originalnom EXODERM formulom za izvođenje tretmana dubokog kemijskog pilinga lica što predstavlja metodu pomlađivanja lica koja ima najbolje dugoročne rezultate. Od ostalih usluga mogu se navesti transplantacija kose (pomoću FUE metode-za sada sigurno najbolja metoda presađivanja kose), liposukcija, korektivne operacije lica (minimalno invazivno pomlađivanje lica radiofrekvencijom PELLEVE), estetske kirurgije grudi te ostali laserski tretmani. 

KONTAKT:

Poliklinika Maletić
Trg Kralja Tomislava 2/1 43500 Daruvar
Telefon: 00385 43 / 335 - 330
FAX: 00385 43 / 440 - 330
Mob: 00385 99 / 6708 - 749
Email: info@maletic.eu
 

6-i elementi

 

6-i elementi

Nagrade

Grad Daruvar je osvojio mnoge nagrade
Nagrade

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica