Aktivnosti u prirodi
Biciklizam

Biciklizam

Ljubitelji biciklizma na području Daruvara i same okolice se mogu iskušati u vožnji odličnim cestovnim i mountebike rutama.

Onih dana kada vam ne treba kišobran uzmite bicikl iz garaže i krenite u prirodu. Uz sporu vožnju koja ne izaziva napor i dozvoljava normalan razgovor, boravak na biciklu možete pretvoriti u ugodno poslijepodnevno druženje. 

 


Provozajte se biciklističkim rutama Bjelovarsko-bilogorske županije, blago valovitog kraja s riječnim dolinama usječenim u šljunkovito-ilovasti ravnjak, doživite ljude i ljepote prirode iz prve ruke, a turistički sadržaji uz put će vas mamiti da se zaustavite, da ih upijete i odmorite. 

Orijentacijsku kartu za planinare i bicikliste Daruvar-Voćin, Đulovac-Sirač, koju je izradio profesor Josip Prević, možete dobiti u Turističkom uredu Daruvar, pomoću koje ćete se lakše snalaziti na našem području.

Novost u ponudi Turističke zajednice Daruvar-Papuk jest mogućnost najma 3 bicikla u Turističkom uredu Daruvar (adresa: Trg kralja Tomislava 12) u vrijeme radnog vremena. Najam bicikla je besplatan za goste grada Daruvara uz predočenje osobne identifikacijske isprave te uz ispunjavanja Izjave o korištenju.

 

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica