Privatni smještaj
Apartman Nika***

Apartman Nika***

Adresa: Stjepana Radića 23

Mob: 097/641-6423

E-mail: apartmani.taranika@gmail.com

Kontakt osoba: Ana Pavlović

Apartman NIKA*** nalazi se u samom središtu grada, na doslovce svega nekoliko koraka od Julijevog parka u kojemu su smještene Daruvarske toplice i njihov restoran Terasa. U blizini je i Termalni vodeni park Aquae Balissae te svi poznati daruvarski restorani.Apartman se sastoji od hodnika i kupaonice, jedne spavaće sobe i dnevnog boravka s kuhinjom. Spavaća soba osim bračnog kreveta za dvije osobe ima i radni kutak s pisaćim stolom dok se u dnevnom boravku nalazi kutna garnitura koja se po potrebi može koristiti kao pomoćni ležaj.

 

 Kuhinja je u potpunosti opremljena, sadrži sve potrebno posuđe i pribor, električni štednjak s pećnicom, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, caffe aparat i perilicu posuđa.

 Apartman je kategoriziran s tri zvjezdice što gostima osigurava ugodan prostor za boravak uz potpunu opremljenost. Gostima su na raspolaganju posteljina, ručnici, perilica rublja, besplatan optički internet s neograničenim prometom, klima uređaj, LED TV sa 70-ak programa i dr. Dječji krevetić dostupan je na zahtjev gosta.U apartmanu nije dozvoljeno pušenje i dovođenje kućnih ljubimaca.
Vlasnica, osim hrvatskog jezika govori i češki, njemački te engleski.

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica