Zdravlje i wellness
Poliklinika Arcadia

Poliklinika Arcadia

„Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia“ smještena je na adresi Strma ulica 16, u neposrednoj blizini središnjeg gradskog trga i na rubnom dijelu Rimske park šume.

Poliklinika Arcadia je formirana kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske te danas bilježi više od petnaest godina uspješnog rada. Dr.mr.sci. Bojan Ignatovski, spec. plastične kirurgije sa svojom ekipom medicinskih stručnjaka obavlja stručne preglede, konzultacije i liječenja iz područja opće, plastične i estetske kirurgije. 

Garanciju u uspješnosti liječenja daju medicinski stručnjaci poliklinike za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia, uz kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija te ostalih tretmana, a za potpuni oporavak nakon operacije brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Kontinuirano investirajući u edukaciju liječnika i osoblja te uz pomoć najmodernije tehnologije klinika koristi visoke kirurške standarde. 

Uz udoban smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, klijentima se za vrijeme boravka preporuča šetnja kroz Rimsku park šumu gdje mogu uživati u čistoj i netaknutoj prirodi te svježem zraku.  U poliklinici u Daruvaru obavljaju se kirurški i estetski zahvati, dok manje zahvate kao što su aplikacije dermalnih filera (Restylan, Juvederm i sl.), kemijske pilinge i biopsije tumora kože (madeži i bradavice) možete također obaviti u ordinacijama u Zagrebu (Fijanova 4a) i Varaždinu (Kralja Petra Krešimira IV, 41a). 

Među estetskim zahvatima koje poliklinika pruža nalaze se: lipofiling, povećanje dojki, rinoplastika, podizanje i oblikovanje stražnjice, kemijski piling, blefaroplastika(korekcija očnih kapaka), estetsko oblikovanje usana, facelifting i otoplastika. Sa svojim proširenim timom ginekologa i opstretičara poliklinika je proširila ponudu ginekoloških pregleda i dijagnostike; a svoju medicinsku ponudu upotpunjuje i desetogodišnjim iskustvom u obavljanju sistematskih pregleda. U sklopu svoje usluge,ali uz dodatnu naplatu, Poliklinika Arcadia nudi organizirani prijevoz i osobnog vozača koji će vas dovesti do poliklinike i vratiti ukoliko se dolazi avionom, vlakom ili autobusom.

KONTAKT

Poliklinika Arcadia
Strma Ulica 16,  43500 Daruvar
Tel: 00385 43 675 200     
Fax: 00385 43 675 214
E-mail: poliklinika@poliklinika-arcadia.hr
 

6-i elementi

 

6-i elementi

Nagrade

Grad Daruvar je osvojio mnoge nagrade
Nagrade

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica