Seoska gospodarstva
OPG Kristine Horvat - kuća

OPG Kristine Horvat - kuća

Adresa: Dioš 30b, 43 505 Končanica
Kontakt osoba: Katarina Horvat
Mob: +385 99 513 7234
E-mail: opghorvat.dios@gmail.com

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nalazi se na području općine Končanica, u mirnom i prirodom okruženom mjestu Dioš, udaljenom svega 6 km od centra Daruvara.
Pored OPG-a Kristine Horvat ☼ ☼ nalazi se dječje igralište, a od znamenitosti u blizini je jedan od najmlađih slavonskih dvoraca, Dvorac Dioš. U općini Končanica, udaljenoj svega 3 km, nalazi se Ribnjačarstvo Končanica d.d., najstarije ribnjačarstvo u Hrvatskoj koje sadrži i Sportski ribnjak namijenjen rekreacijskim aktivnostima za ljubitelje pecanja i uživanja u blagodatima prirode.


 

U sklopu OPG-a gosti mogu izabrati smještaj u objektu vrste Objekt za robinzonski smještaj.

DRVENA KUĆA ZA ROBINZONSKI SMJEŠTAJ


Drvena kuća za robinzonski smještaj, jedina je te vrste registrirana u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U njoj može boraviti 5 osoba istovremeno, a uz zonu spavanja na raspolaganju je još opremljena kuhinja, toalet, TV i radio jedinica i vanjski tuš.

 


Ispred samog ulaza je uređena terasa i jezerce s čamcem s mogućnošću korištenja na vlastitu odgovornost.
Od dodatnih sadržaja za korištenje je pecara i natkriveni prostor za druženje s drvenim masivnim stolovima i klupama. Parking je osiguran i besplatan za sve goste.

 


U Drvenoj kući za robinzonski smještaj dočekat će vas mir i tišina i spokoj šume i polja u okruženju.

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica