Zdravlje i wellness
TVP Aquae Balissae

TVP Aquae Balissae

 

Termalni vodeni park Aquae Balissae u Daruvaru neiscrpno je vrelo relaksacije, užitka i zabave, a nalazi se samo tristo metara od centra grada, pored rijeke Toplice, Julijevog parka i sportsko – rekreacijske zone.

 


Raspolaže s preko 2000 m² vodenih površina, bazenima za odrasle i djecu, toboganima, mirnoj rijeci dužine preko 200 metara, sunčalištu te ugostiteljskim sadržajima s raznolikom ponudom osvježavajućih napitaka i brze hrane.

 


 

Termalni vodeni park svakog je ljeta mjesto na kojem se traži osvježenje. Tijekom zime posjetiteljima je na raspolaganju zatvoreni dio objekta, bazen sa četiri 25 – metarske plivačke staze, dječji bazen, špilja, tobogan, whirpoll. Uz leđne masažere, gejzire i bujice, relaksirati i opuštati možete se i u tišini podzemnog prostora Termalnog vodenog parka Aquae Balissae gdje se uz zonu za relaksaciju nalaze dvije finske i jedna parna sauna te whirpool s termalnom vodom.

 

Termalni vodeni park Aquae Balissae koristi isključivo prirodnu ljekovitu toplu vodu s jednog od mnogih izvora u gradu. Zaboravite svakodnevne brige i probleme i uronite u magičan svijet vodene zabave punim plućima.

 

 

Termalni vodeni park AQUAE BALISSAE
Adresa: Frana Kršinića 17, 43500 Daruvar
Tel: 043/ 440-044

Mob: 091 4400 465
Fax: 043/ 440-045
E-mail: info@vodeni-park.com
Web: www.vodeni-park.com

 

Autor fotografija: Miljenko Hegedić

6-i elementi

 

6-i elementi

Nagrade

Grad Daruvar je osvojio mnoge nagrade
Nagrade

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica