Seoska gospodarstva
OPG Adele Jareš

OPG Adele Jareš

SOBE "NA FARMI" ҉҉҉

Adresa: Donji Sređani 3, Donji Sređani, 43 506 Dežanovac
Kontakt osoba: Marta Jareš
E-mail: siranajares@gmail.com
Mob: 0916212657

Sobe „Na farmi“  ҉ ҉҉  sastavni su dio obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Jareš, idealno odredište za gurmane i one željne seoskog načina života.Sobe smještene iznad sirane koja proizvodi desetak vrsta delikatesnih sireva u kojima je uživanje doslovno nadohvat ruke. U čari izrade i sazrijevanja sireva možete zaviriti iz različitih kutova objekta. Sobe okružuje dinamično ozračje tipičnog slavonskog sela, a zanimljive aktivnosti možete promatrati iz udobnih fotelja terase ili se aktivno uključiti i postati dio ovog gospodarstva. Prostorije su opremljene jedinstvenim namještajem pretežito ručne izrade lokalnih majstora, odišu identitetom lokaliteta, toplinom i domaćinskom atmosferom.

 Objekt nudi bogat doručak baziran na domaćim i prirodnim proizvodima s OPG-a.
U ponudi je ukupno šest ležajeva u tri sobe, svaka soba ima vlastitu kupaonicu i izlaz na balkon. Prostor za doručak i kuhinja su zajedničke prostorije.

 

 Dodatna oprema:
Klima uređaji
TV
Centralno grijanje s mogućnošću podešavanja
WI-FI
Kamin/ roštilj
Dodatna oprema se ne naplaćuje.

Objekt posluje prema principima održivog gospodarenja, služeći se obnovljivim izvorima energije, korištenjem lokalnih proizvoda i opreme te razvrstavanjem otpada.
Udaljenost od Daruvara 10km.6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica