Privatni smještaj
Studio apartman Rossa****

Studio apartman Rossa****

Adresa: Matije Gupca 25, 43 500 Daruvar
Kontakt osobe:
Brankica Osmanović, mob:+385 98 458 919
E-mail: brankica.osmanovic@gmail.com
Marko Osmanović, mob:+385 95 571 1424
E-mail: marko.cotag4@yahoo.com

 

Više o smještaju Rossa

Moderno uređen novi Studio apartman Rossa**** nalazi se u prizemlju obiteljske kuće, površine 43 m2.
Ugodno mjesto za odmor ili rad na daljinu, sastoji se od ulaznog prostora, prostora za rad, blagovaonskog dijela s kuhinjom, prostora za spavanje, te kupaonice s WC-om.
Moguće je smjestiti do 4 osobe na dva ležaja i bebom s dodavanjem dječjeg krevetića.
Studio apartman prima i biciklističke avanturiste. U kući je uređeno spremište za bicikle s osnovnim biciklističkim alatom, posjeduje Bike&Bed** certifikat.

 Lokacija
Apartman je udaljen od glavnog Gradskog trga, parka, Specijalne bolnice za rehabilitaciju, Termalnog vodenog parka, jezera, cca 600 m, odnosno do 7 min laganog hoda. Udaljenost od lokalne trgovine je cca 50 m. Blizina raznih dodatnih sadržaja, restorana i kafića, ljekarni, Doma zdravlja, COVID ambulante, omogućuju ispunjen i siguran boravak.Opremljenost
Gostima je na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja s aparatima (štednjak, suđerica) te kuhinjski pribor za pripremu i posluživanje jela. U kupaonica s tušem nalazi se perilica rublja. Na raspolaganju je pribor za glačanje i sušenje rublja. Francuski ležaj je veličine 160X200 te isto toliki trosjed kada se rasklopi u ležaj. Radni stol s udobnim stolcem osigurava ugodan rad na daljinu ili kao prostrani toaletni stol, prema potrebi. Klima uređaj pruža potpuni komfor u vrućim danima, a centralno grijanje topao ugođaj u hladnom razdoblju godine. Smart TV, zemaljski i satelitski programi, besplatni Wi-Fi, sef dopuna su bezbrižnom boravku. 

  

 

Dostupno gostima
Gostima je osigurano besplatno parkiralište. Omogućen je samostalni ulazak u smještaj putem key box-a. Na raspolaganju je besplatno spremište za bicikle sa osnovnom opremom za popravak. Moguć je najam bicikla uz doplatu u kući, električnih bicikala na eBIKESHARE stanici u gradu ili besplatni najam bicikala u Turističkoj zajednici.

 Važno
U smještaju se provode posebne mjere za čistoću a gostima je na raspolaganju dodatna oprema za dezinfekciju i samostalno čišćenje.
U svim zatvorenim prostorima (lobby i studio apartman) nije dozvoljeno pušenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica