Privatni smještaj
Sobe Ginko ***

Sobe Ginko ***

Trg Presvetog Trojstva 3, 43 500 Daruvar

Mobitel: +385 95 90 00 699, +385 95 90 00 799

web :www.ginko-sobe.com 

E-mail: info@ginko-sobe.com

Kontakt osoba: Ljerka Kufner

U neposrednoj blizini dvorca grofa Jankovića iz 18.st.,u čijem se perivoju ispred samog dvorca nalazi najstarije stablo Ginko biloba u Hrvatskoj (također iz 18.st),od sada možete uživati u odmoru u jedinstvenim sobama u gradu Daruvaru, a nazvanim upravo po stablu Sobe Ginko ***, uređenim po najmodernijim standardima.

 

 

 

Sobe Ginko *** će vam pružiti jedinstven osjećaj odmora za dušu i tijelo, a nalaze se u zaštićenoj jezgri grada nastaloj u samom početku 20.st., te su potpuno uređene kako bi vam pružile sve ono što je potrebno za idealan odmor.

 

 

 

Sobe se nalaze u samom srcu grada Daruvara, uz prekrasno uređeni perivoj dvorca grofa Jankovića, udaljene od najstrožeg centra svega 50-ak metara, a ipak nude mir i tišinu za savršeni odmor. Također, u neposrednoj blizini se nalaze i nadaleko poznate Daruvarske toplice sa svojim sadržajima, kao i novouređeni termalni vodeni park koji se prostire na 10 000 m2 i 2000m2 vodenih površina, a udaljen svega 100-tinjak metara od smještajnog objekta, idealan za posjet u bilo koje doba godine.

 

 

 

Sobe Ginko *** imaju ukupno pet stalnih ležaja i opremljene su vrhunskim hotelskim krevetima, s madracima visoke klase, svaka soba posjeduje LCD TV, besplatan Wi-Fi, te svoju kupaonu uređenu po najmodernijim standardima. Isto tako svaka soba posjeduje i posebnu LED rasvjetu radi stvaranja ugodne atmosfere koja će pridonijeti posebnom ugođaju prilikom vašeg boravka. Uz objekt se nalaze parkinzi koje nije potrebno posebno rezervirati.

 

 

 

Kako grad Daruvar nudi podosta dodatnog sadržaja, domaćini Soba Ginko *** vas mogu uputiti na iste ili vam i organizirati sadržaj po vašoj želji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica