Nagrade
Najbolja web stranica

Najbolja web stranica

Turistička zajednica Daruvar – Papuk u 2013. lansirala je novu web stranicu koja svojim tekstualnim sadržajem i kvalitetnim fotografijama upoznaje svakog posjetitelja s ljepotama grada, bogatom i raznolikom turističkom ponudom daruvarskog područja.

Turistička zajednica Daruvar – Papuk je u 2012. godini lansirala novi vizualni identitet za područje daruvarskog turizma “DA – Voli život”, logotip sa sloganom koji odražava glavnu karakteristiku Daruvara i njegovog okruženja. Određenim spektrom “živih boja” (zelena, crvena, plava, narančasta, ljubičasta i smeđa) koje su odabrane za svaki turistički proizvod, ističe snažne identitetske značajke Daruvara kao što su termalne vode, multikulturalnost i eno-gastronomsku raznolikost. Sukladno novim marketinškim smjernicama, Turistička zajednica Daruvar – Papuk u 2013. lansirala je novu web stranicu koja svojim tekstualnim sadržajem i kvalitetnim fotografijama upoznaje svakog posjetitelja s ljepotama grada, bogatom i raznolikom turističkom ponudom daruvarskog područja.

U 2014. godini web stranica Turističke zajednice Daruvar – Papuk je nominirana, od strane izvođača Web maketing, za Masterweb nagradu konferencije Weboo u kategoriji 'Najbolja web stranica u turizmu 2014'.

Konferencija Weboo 100% Turizam održana je jučer, dana 13. ožujka u Hypo centru u Zagrebu. Na jednom su se mjestu okupili turistički djelatnici, stručnjaci za web marketing u turizmu te posjetitelji koji su došli čuti dobre savjete i upoznati i družiti se s ljudima iz struke. 

Za govornicom se tijekom dana izmijenilo preko 10 predavača, a u točno 12 h i 30 minuta došla je na red dodjela Masterweb nagrada. Na Masterweb natječaj bilo je prijavljeno 40-tak web stranica, a za stručno ocjenjivanje pobrinuo se ocjenjivački odbor kojeg su činili Krešimir Drvar, Ana Klarić Kumer i Marko Radelić. 

Nagradu za najbolju web stranicu u turizmu, zajedno sa Turističkom zajednicom grada Korčule i Apartmani Hrvatska, osvojila je i Turistička zajednica Daruvar – Papuk, a kvalitetu i dizajn web stranice pogledajte na www.visitdaruvar.hr.

 

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica