Privatni smještaj
Apartman Ana****

Apartman Ana****

Adresa: Trg dr. Franje Tuđmana 5/20
43 500 Daruvar
Tel. : +385 98 416 787
E-mail: suana0707@gmail.com
Kontakt osoba: Ana Boroš Bosanac

Apartman Ana **** je u potpunosti renoviran i uređen posebno dizajniranim modernim namještajem isključivo za taj objekt 2022. godine. Ambijentalna rasvjeta, unikatna platna na zidovima i fotografije starog Daruvara doprinose eleganciji i ugodi interijera.
Apartman se nalazi na četvrtom katu zgrade bez lifta, time pogodniji za rekreativce i sportaše. Zgrada je u samom središtu grada, mirnoj ulici, a na svega par minuta hoda od glavnih gradskih zbivanja, Daruvarskih toplica, Termalnog vodenog parka Aquae Balissae, Doma zdravlja, trgovačkih centara, restorana i ostalog što vam je potrebno.
Pušenje u apartmanu i držanje kućnih ljubimaca nije dozvoljeno.Apartman Ana **** sastoji se od:
- velikog hodnika s integriranim spremištem u kojemu se nalazi perilica i sušilica rublja
- Open space boravka s najmodernijom kuhinjom u kojoj je sve potrebno za spravljanje ukusnih obroka, velikog blagovaonskog stola i dnevne zone s velikom kutnom garniturom i TV jedinicom.


- Male sobe koja ima pomoćni ležaj, TV i stolić koji može poslužiti kao ured ako bi netko imao potrebu za radom ili kao prostor za odmor, meditaciju i sl.


- Veće sobe koja je opremljena king size krevetom visoke kvalitete za miran san. Ova soba također ima TV jedinicu, a rasvjeta se gasi iz kreveta što vam pruža još veći komfor.
- Kupaonice koja se sastoji od dva umivaonika, toaleta i tuš kabine.
- U apartmanu su i sitnije potrepštine o kojima ne želite razmišljati dok ste na odmoru kao što su: fen, glačalo, daska za glačanje, posteljina, ručnici, toaletni papir, čaj, kava…

 

 

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica