Aktivnosti u prirodi
Ribolov

Ribolov

Nadomak centra grada, tik uz rijeku Toplicu i prostrani višestoljetni park, nalazi se sportski ribnjak Jezero, kojim upravlja Športsko ribolovno društvo „Toplica", idealno mjesto za okupljanje i odmor ribolovaca. 

ŠRD „Toplica“

ŠRD „Toplica“ gospodari s ukupno četiri sportska ribnjaka površine četiri hektara. Jezero u Daruvaru obiluje kapitalnim primjercima šarana i amura, a u ribnjacima „ Ciglana“ u Đulovcu, „Izvori“ u Maslenjači  i „Crnaja“ u Končanici love se uglavnom  konzumni šarani i amuri. U rijeci Toplici koja prolazi kroz sam grad, kao i u rijekama Bijela i Pakra koje se nalaze na području susjedne općine Sirač, dominantna riba je potočna pastrva. Dnevne i godišnje dozvole za sve ribolovne vode na području Daruvara i okolice možete kupiti u klupskim prostorijama na Sportskom ribnjaku „Jezero“ i prepustiti se užitku pecanja i tišini prirode.


Športsko ribolovno društvo Toplica
Šetalište Ivana Meštrovića bb, 43500 Daruvar
Tel: 043/335-520

 

Ribnjačarstvo Končanica

Osim uzgoja ribe, Ribnjačarstvo Končanica bavi se i pružanjem turističkih usluga. Sportski ribnjak dio je turističko rekreacijske ponude i otvoren je za sve posjetitelje, bilo da su to ribiči, izletnici ili slučajni prolaznici. 

Web: www.ribnjacarstvo-koncanica.hr

Više o Ribnjačarstvu Končanica pročitajte na:  http://www.visitdaruvar.hr/ribnjacarstvo-koncanica-1.aspx

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!


Prikaži Ribolov na većoj karti

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica