Privatni smještaj
Kuća za odmor

Kuća za odmor Kod Dade**

Adresa Vrlika 26, Daruvar
Mobitel: 00 385 98 455 180 ; 00385 992710174
email: darkobakaric72@gmail,com ; diaanat@gmail.com
Kontakt osobe: Darko Bakarić, Diana Takač

Kuća za odmor " Kod Dade"** smještena je u mirnom, južnom dijelu grada udaljena od njegovog središta tek 15 minuta laganog hoda ili 3 minute vožnje osobnim vozilom. Svojom pozicijom, blizinom Daruvarskih toplica te ostalih turističkih znamenitosti (Dvorac Janković, Rimska šuma, Petrov Vrh, Park tamnog neba...) te nadasve atraktivnim pogledom na grad gostima nudi pogodnost komfornog boravka i opuštanja u kući.

 

Ukupne je stambene površine 150 m2 čiju donju etažu čini opremljena kuhinja (štednjak sa pećnicom, hladnjak s ledenicom, perilica posuđa, kuhalo...) i prostrana blagovaonica. Središte kuće je dnevni boravak koji svojom prostranošću i ambijentalnom rasvjetom posjetiteljima omogućava ugodan i romantičan doživljaj. Staklena stijena u dnevnom boravku pruža jedinstven pogled na grad, hipodrom i širu okolicu te je ujedno izlaz na terasu.

 

Boravak na terasi osobito u ljetnim mjesecima gostima omogućava opuštanje u pogledu i zajamčenoj privatnosti. Dio donje etaže je i kupaonica opremljena kadom s tušem i svim nužnim sanitarijama.

  

 

Na katu kuće nalaze se tri spavaće sobe koje mogu smjestiti ukupno 6 osoba, trokrevetna (opremljen bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu), dvokrevetna s odvojenim krevetima i jednokrevetna soba. Na zahtjev roditelja našim najmlađim gostima na raspolaganju je dječji krevetić.

  

 

 Dvorišni prostor omogućava parkiranje vozila pod natkrivenom nadstrešnicom ili opcionalno uz nadoplatu u zatvorenom garažnom prostoru.
Gostima je na raspolaganju i kompletno opremljena pečenjara čija uporaba (uz nadoplatu) upotpunjuje gastronomsku komponentu korištenja objekta.Kao posebna pogodnost gostima se nudi transfer od/do zračne luke ili drugog odredišta te najam osobnog automobila ili bicikla. Ova pogodnost također se dodatni naplaćuje kao i boravak kućnih ljubimaca u kući.

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica