Privatni smještaj
Studio apartman Tara***

Studio apartman Tara***

Adresa: Petra Zrinskog 4

Mob: 097/641-6423

E-mail: apartmani.taranika@gmail.com

Kontakt osoba: Ana Pavlović

Studio apartman Tara*** nalazi se u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora, uz rijeku Toplicu, na svega par minuta hoda do centra grada. Smješten je nedaleko Termalnog vodenog parka, Daruvarskih toplica, Veteranskog centra i poznatih daruvarskih restorana.

 Studio apartman je na 4. katu zgrade koja ima besplatan parking i dječje igralište. Sastoji se od hodnika i kupaonice te prostorije za boravak i spavanje koja je povezana kuhinjom. U prostoru za spavanje moguć je smještaj dvije osobe na bračnom krevetu i još jedne osobe na pomoćnom ležaju. Kuhinja je u potpunosti opremljena, sadrži sve potrebno posuđe i pribor, pećnicu, ploču za kuhanje, hladnjak, mikrovalnu pećnicu i kuhalo za vodu.

 Studio apartman kategoriziran je s tri zvjezdice što gostima osigurava ugodan prostor za boravak uz potpunu opremljenost. Gostima su na raspolaganju posteljina, ručnici, besplatan optički internet s neograničenim prometom, klima uređaj, LED TV sa 70-ak programa i dr. Dječji krevetić dostupan je na zahtjev gosta.

 U apartmanu nije dozvoljeno pušenje i dovođenje kućnih ljubimaca.
Vlasnica, osim hrvatskog jezika govori i češki, njemački te engleski.


6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica