Kalendar događanja
Daruvar Rock City

Daruvar Rock City

 

DARUVAR ROCK CITY ( ex BLUES ROCK FESTIVAL )
16.-19.08.2023.


Daruvar se upisao na festivalsku kartu Hrvatske organizirajući još jednu glazbenu poslasticu DARUVAR ROCK CITY FESTIVAL koji će se ove godine održati 16.-19.08.2023. godine.
Organizatori Festivala su Turistička zajednica Daruvar-Papuk i Grad Daruvar uz suradnju s Markom Osmanovićem koji je ujedno bio i inicijator prvog Daruvar Rock city festivala ( ex Blues Rock festivala).

Tijekom dva dana na glavnoj pozornici će nastupati sljedeći rock i blues bendovi:

GLAZBENI PROGRAM:
PETAK, 18.8.2023.
20,00h - Echoes
21,15h – Bluzy Threesome
23,00h – Cota G4

SUBOTA, 19.08.2023.
20,00h – Balkan Blues Club
21,15h – The Screaming Wheels
23,00h – ZABRANJENO PUŠENJE


DODATNI PROGRAM I PONUDA U SKLOPU FESTIVALA:

Srijeda, 16.8. u 21:00 sati, rezervirana je za poseban događaj - projekciju filma glazbene tematike "Korak do slave" u sklopu Ljetnog kina pod zvijezdama u Daruvaru. Ulaz je besplatan.


U četvrtak, 17.8. u 18:00 sati održat će se zanimljiva glazbena radionica vrsnog glazbenika Jurice Leikauff naziva "Blues in every form" a nakon toga oko 20:30 sati slijedi akustična svirka prekrasnog vokala talentirane Staše i njezinog tate Peđe.

Uz glazbeni program, i u petak i u subotu, organizirali smo i sajam craft pivara na kojem će sudjelovati 5 craft pivovara. Uz dobro pivo ide i dobra hrana za koju će se oba dana u večernjim satima pobrinuti Sani Bahnik s Most wanted burgerima te fast food „BLACK & WHITE“.


U organizaciji Moto kluba Daruvar održat će se i Moto alka na centru, i to u subotu 19. kolovoza od 17,00 h na kojoj će se okupiti veliki broj bikera koji će u večernjim satima uživati u rock i blues glazbi na glavnoj pozornici.

Više informacija:
http://www.visitdaruvar.hr/
https://www.facebook.com/Daruvarrockcity
https://www.instagram.com/visit_daruvar/
https://www.tiktok.com/@visitdaruvar

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

 

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica