Privatni smještaj
Apartman Lustig***

Apartman Lustig***

Antuna Matije Reljkovića 65, Daruvar
Mob.: +38599 759 3010
e-mail: apartman.lustig65@gmail.com
Kontakt osobe;

Damir - 099 759 3010

Snježana - 091 527 4369

U ulici Antuna Matije Reljkovića na kućnom broju 65, na manje od 10 minuta hoda od centra grada, nalazi se Apartman Lustig ***. Apartman je smješten u prizemlju obiteljske kuće pogodan za smještaj pokretnih osoba s invaliditetom i osiguranim prostranim parkingom.

 

Apartman Lustig *** ima jednu dvokrevetnu i jednu trokrevetnu sobu s mogućnošću postavljanja dječjeg krevetića, s velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom, TV-om i osiguranim besplatnim pristupom internetu.

 U apartmanu nije dozvoljeno pušenje i boravak kućnih ljubimaca.

U neposrednoj blizini nalaze se sportski ribnjak Jezero, Termalni vodeni park Aquae Balissae, Daruvarske toplice i Veteranski centar, okruženi prekrasnom prirodom, lječilišnim perivojem, šetnicama i Rimskom park šumom.

Za ljubitelje rekreativne vožnje biciklima omogućen je najam bicikala u Turističkom uredu Daruvar na Trgu kralja Tomislava.Apartman Lustig*** pogodan je za boravak obitelji s djecom, poslovne ljude, ribolovce, planinare i sve koji se žele odmoriti i uživati u daruvarskom kraju.

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica