Privatni smještaj
Kuća za odmor Grofica ***

Kuća za odmor Grofica ***

Adresa: Ulica Ivana Gundulića 12, Daruvar

Mob: +385 98 961 1628

E-mail: nevena.iris@gmail.com

Web: www.daruvar-grofica.com

Kontakt osoba: Nevena Pavlović

Kuća za odmor GROFICA*** nalazi se preko puta Dvorca Janković iz 18.st., u čijem se perivoju nalazi najstariji i najljepši muški primjerak stabla Ginkgo biloba u Hrvatskoj.

 

Budući da se kuća nalazi na izvanrednoj lokaciji (5m od Dvorca Janković, 15m od sportske dvorane i srednjoškolskog centra, 300m do centra grada, 450m do Daruvarskih toplica i Termalnog vodenog parka Aqua Balissae Daruvar, Rimske park-šume, restorana, kafića, trgovina i ostalih sličnih sadržaja), na sva odredišta možete doći šetnjom u vrlo kratkom roku. 


Centralno mjesto kuće je dnevni boravak povezan s blagovaonicom i kuhinjom. Sjedeća kutna garnitura u dnevnom boravku može poslužiti kao dodatna dva ležaja. Kuhinja sadrži sve potrebno; perilicu suđa, hladnjak sa zamrzivačem, kuhalo za vodu, mikrovalnu pećnicu, pećnicu s indukcijskom pločom za kuhanje, sav pribor za pripremu i usluživanje jela i pića.  Kuća ima 2 trokrevetne sobe s mogućnošću spajanja kreveta po želji i centralno plinsko grijanje.

 

U kuću se ulazi preko natkrivene terase s garniturom za sjedenje. Dvorište je ograđeno i velikim dijelom zaklonjeno od znatiželjnih pogleda što je idealno za velika druženja, obitelji s djecom i s kućnim ljubimcima.Kupaonica ima kadu s tušem, toaletom i umivaonikom. Mogućnost korištenja perilice rublja u zasebnom prostoru.

 

Zbog dodatnog prostora u dvorištu omogućeno je odlaganje i skladištenje većih predmeta. Kuća ima jedno besplatno parking mjesto do ceste. Boravak kućnih ljubimaca se ne naplaćuje.

Nadamo se da će vam boravak u Kući za odmor Grofica *** biti ugodan, dobro došli!

 

 

 

 

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica