Seoska gospodarstva
OPG Kristine Horvat - sobe

OPG Kristine Horvat - sobe

Dioš 68, 43 505 Končanica

Kontakt osoba: Katarina Horvat

Mob: +385 99 513 7234

E-mail: opghorvat.dios@gmail.com

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nalazi se u mjestu Dioš, udaljenom svega 6 km od Daruvara, najljepšeg malog grada kontinentalne Hrvatske. Sadrži dvije sobe za odmor, jednokrevetnu i dvokrevetnu sa zajedničkom kupaonicom. U svakoj sobi je TV, Wi-fi, a dozvoljen je boravak i kućnih ljubimaca.  

 

Za goste koji koriste uslugu noćenja postoji mogućnost pripreme doručka pri čemu se poslužuju proizvodi domaćih OPG-ova. Parking osiguran.

 

U sklopu objekta nalazi se prostor za druženje i proslave, prezentacije i poslovne sastanku (na raspolaganju je projektor i platno) kapaciteta 70 osoba, s pecarom i roštiljem na korištenje, a pored objekta je dječje igralište s ljuljačkama i toboganom.

 

Od znamenitosti u neposrednoj blizini OPG-a Kristine Horvat ☼ ☼ nalazi se jedan od najmlađih slavonskih dvoraca, Dvorac Dioš. U općini Končanica, udaljenoj svega 3 km, nalazi se Ribnjačarstvo Končanica d.d., najstarije ribnjačarstvo u Hrvatskoj koje sadrži i sportski ribnjak namijenjen rekreacijskim aktivnostima za ljubitelje pecanja i uživanja u blagodatima prirode. 

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica