Privatni smještaj
Apartman Mira ****

Apartman Mira ****

Trg kralja Petra Krešimira IV 10, 2. kat, 43 500 Daruvar

Mob: 098/ 91 58 275

E-mail: skukanmira@gmail.com

Kontakt osoba: Mira Skukan

 

Apartman Mira**** nalazi se u centru grada, u stambenoj zgradi broj 10 na Trgu kralja Petra Krešimira IV (trg se nalazi preko puta Hrvatske pošte u centru grada).

Apartman je udaljen tek 100 metara od središnjeg gradskog trga na kojem se odvijaju sva veća događanja, nalaze restorani, pizzerie, trgovački centri, oko 300 metara je udaljena autobusna stanica. Apartman je udaljen 400m od Daruvarskih toplica i Termalnog vodenog parka Aquae Balissae, koji imaju u svojoj ponudi zatvorene i otvorene bazene tijekom cijele godine, fitness centar, wellness sadržaje i dr. Tik do Daruvarskih toplica nalazi se i najstariji liječilišni perivoj kontinentalne Hrvatske Julijev park i Rimska park šuma veličine 20 hektara u kojoj se nalazi Izvor ljubavi Julisbrum, Židovsko groblje i Poučna staza, idealna za opuštajuće šetnje.

 


Apartman Mira**** sastoji se od: spavaće sobe s bračnim krevetom i garderobnim ormarom, dnevne sobe s trosjedom (klik klak s ležajem za 2 osobe), stolom sa stolicama, TV-om, radio/CD/kazetofonom, sefom i mobitelom za nužne pozive. Unutar apartmana na raspolaganju je gostima i kuhinja sa svim pripadajućim priborom, kupaonica sa kadom i velika natkrivena terasa na kojoj se može popiti jutarnja kava jer se na terasi nalaze također stol i stolice. Apartman ima centralno grijanje. Cijena za uporabu apartmana za cijelo ugovoreno razdoblje naplaćuje se pri dolasku, rezervacija se uplaćuje na žiro račun.Usluge po dogovoru:
1. transport
2. kućni ljubimci
3. dječji prijenosni krevetić

 

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica