Privatni smještaj
Apartman Park ***

Apartman Park ***

Apartman Park ***

Trg kralja Tomislava 10, Daruvar

Kontakt osoba: Ivana Dželajlija

Mob: 00385 98 199 35 96

E-mail: kuntin@net.hr, ive.ivance@gmail.com

Apartman Park*** nalazi se u centru grada, pored rijeke Toplice i mosta na samom ulazu u Julijev park, lječilišni perivoj Daruvarskih toplica s uređenim šetnicama i odmorištima površine skoro 10 ha.

 

U neposrednoj blizini Apartmana Park*** su bazeni s termalnom vodom i svi rekreativni sadržaji Daruvarskih toplica i Termalnog vodenog parka Aquae Balissae Daruvar, spomenici kulture, Rimska park šuma, restorani, kafići, trgovine i ostali slični sadržaji.

 

 

 

 

Autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su 200 metara.

Kompletno adaptirani apartman sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe, moderno uređene kupaonice, dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje s blagovaonicom.

Apartman Park*** raspolaže i s prekrasno uređenom i zaklonjenom terasom na kojoj gosti mogu uživati u privatnosti, a dvorište je ograđeno što pruža sigurnost obitelji s djecom. U blizini apartmana, u Julijevom parku, nalazi se igralište za djecu.

 

U sklopu apartmana nalazi se satelitska TV s domaćim i stranim kanalima, besplatan pristup internetu i besplatnim parking mjestom.

 

Ukupan kapacitet apartmana je 4 osobe + 2 osobe na pomoćnom ležaju uz mogućnost korištenja dječjeg krevetića.

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica