Kalendar događanja
Rockabilly festival 2023.

Rockabilly festival 2023.

Rockabilly festival TWO DAYS ROCKABILLY PLAYS održava se u Daruvaru 7. i 8. srpnja 2023. godine na Trgu kralja Tomislava!

ROCKABILLY FESTIVAL U DARUVARU

TWO DAYS ROCKABILLY PLAYS

U organizaciji Grada Daruvara i Turističke zajednice Daruvar – Papuk, a u suradnji s rockabilly bendom The Cat Paws, u Daruvaru će se održati Rockabilly festival TWO DAYS ROCKABILLY PLAYS.

7. i 8. srpnja Daruvar postaje Rockabilly centar svijeta. Na dva dana vraćamo se u zlatnu glazbenu prošlost i budimo sjećanja, plešemo s rock&roll plesačima, gledamo i divimo se uglancanim oldtimerima, slušamo DJ-e i bendove uživo!
Pozivamo sve ljubitelje rockabilly glazbe da nam se pridruže i tijekom dva dana uživaju u Daruvaru i rockabilly festivalu TWO DAYS ROCKABILLY PLAYS.

Nostalgija na najjače!

 

Želiš plesati na našem festivalu, a ne znaš? Znaš, ali želiš naučiti još bolje? Evo ti idealne prilike!
Do festivala Two days rockabilly plays je ostalo još 3 mjeseca, stoga smo odlučili organizirati tri besplatne radionice rockabilly jivea! Dolaze nas naučiti naši vjerni plesači s festivala; Freja i Mejo iz plesne skupine Wicked Kickers iz Zagreba!

Prva radionica je već sljedeće srijede, 12.4. u 18.00h i to u Društvenom kulturnom centru u Daruvaru (bivši Hrvatski dom).
Prijavi se na mail: turistickiured@daruvar.hr
Sljedeće radionice su 10.5. i 14.6.   

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica