Aktualno
OKUSI BJELOVARSKO-BILOGORSKOG KRAJA

14.11.2022.

OKUSI BJELOVARSKO-BILOGORSKOG KRAJA

DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE – OKUSI BJELOVARSKO-BILOGORSKOG KRAJA

18.-28. studenoga 2022.

Nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se od 18. - 28. 11. 2022. u više od 100 restorana diljem Lijepe Naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i već od 95,00kn/12,61e uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji mirisi i okusi osvajaju dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak.

Zajednička je to manifestacija nosioca standarda i sustava Turističkih zajednica županija koja se, organizira na nacionalnoj razini u jedanaestodnevnom trajanju - od 18. do 28. 11. 2022. godine. Sudjeluje više od 100 ugostiteljskih objekata s područja 11 županija. Projekt Okusi Hrvatske tradicije bavi se unapređenjem ponude tradicijskih lokalnih jela u dnevnoj ponudi ugostiteljskih objekata, umrežavanjem nosioca standarda Okusi tradicije, te sustavnim razvojem novih lokalnih turističkih proizvoda i događanja u području eno-gastronomije i kulture blagovanja u cjelini (http://www.okusi.hr).
Manifestacija će ljubiteljima gastronomije omogućiti da u ugostiteljskim objektima nosiocima brenda Okusi hrvatske tradicije po promotivnoj cijeni od 95kn/12,61e – 155kn/20,57e uživaju u odabranom slijedu od tri tradicijska jela.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije dvanaest je ugostiteljskih objekata koji su nosioci standarda Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja koji sudjeluju u nacionalnim Danima Okusa hrvatske tradicije i u kojima za vrijeme trajanja manifestacije možete kušati u slijedu tri tradicijska jela po promotivnim cijenama - RESTORAN&CATERING ROKO i RESTORAN BJELOVAR iz Bjelovara, IZLETIŠTE VRATA BILOGORE iz Maglenče (Veliko Trojstvo), RESTORAN-VINARIJA CONER iz Jabučete (Kapela), IZLETIŠTE NA MALENOM BRIJEGU iz Ribnjačke (Velika Pisanica), GOSTIONICA ANA iz Čazme, VILA GARIĆ iz Podgarića, BISTRO KOD BAKE i HOTEL GARIĆ iz Garešnice, KAVANA QUEEN, RESTORAN TERASA – DARUVARSKE TOPLICE i RESTORAN TAVERNA – DARUVARSKE TOPLICE iz Daruvara.

Dobro došli i dobar Vam tek. Živjeli !

Nositelji Okusa bjelovarsko-bilogorskog kraja:

https://www.okusi.hr/okusi-bjelovarsko-bilogorskog-kraja/partneri.html

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica