Aktualno
Kretanje kraka Slavonija za Karavanu za život

26.04.2013.

Kretanje kraka Slavonija za Karavanu za život

Karavanu za život – bikeri na cesti 4. svibnja kroz Slavoniju će voziti dva kraka koja će se u Požegi spojiti u jedan i nastaviti put prema krajnjem odredištu, ŠRC-u Korana u Karlovcu!

MK Kune Osijek povest će krak 'Slavonija 1' iz Osijeka u 6:15h. Na Trgu Franje Tuđmana u Našicama u 7 sati dočekuje ih domaćin MK Racing, a nakon kratke pauze nastavljaju dalje prema Požegi.

Nešto ranije, u 5:45h MK Kune Vukovar povest će krak 'Slavonija 2' iz Vukovara prema Vinkovcima gdje ih dočekuje UHBM Istočna Slavonija, a nakon priključenja motociklista iz Brčkog (BIH) oko 6:15h sati kreću prema Đakovu kod MK Kompresija, te svi zajedno nastavljaju prema Požegi.

MK Independent Požega u 8 sati dočekuje oba kraka i svi zajedno kreću prema Pakracu gdje ih MK Vitezovi Tame očekuju oko 9:20h. Uslijedit će stanka kako bi se natočilo gorivo i zapalile svijeće u povodu obljetnice VRA Bljesak, a priključit će se i motociklisti koji su krenuli iz Banja Luke. Kao i prošle godine ruta skreće prema Daruvaru gdje će MK Daruvar ponovno pripremiti veliki doček, a nakon malo duže stanke kreće se prema Kutini gdje je dolazak predviđen u 12 sati. MK Vilenjaci Kutina na parkiralištu Peveca također priprema doček, motociklisti će imati dovoljno vremena za još jedno punjenje tanka i druženje s domaćinima. Silazak s AC kod Ivanje Reke predviđen je za 13:40 kada će se slavonskom kraku priključiti svi motociklisti okupljeni u Zagrebu. Prošle godine se nakon Zagreba oformila kolona duga oko 8 kilometara i nastavila put Karlovca, a Team Karavane za život ove godine opravdano očekuje još veći broj motociklista.

Team Karavane za život poziva sve ljubitelje motora, moto klubove, free ridere da se u što većem broju odazovu na drugu po redu Karavanu za život. Prošle se godine u Karlovcu okupilo oko 2.600 motocikala, a organizatori s pravom ove godine očekuju još veći broj jer su svoj dolazak uz moto klubove s područja cijele Hrvatske, potvrdili i klubovi iz gotovo svih susjednih zemalja Više informacija možete pronaći na FB grupi Karavane za život kao i na službenoj web stranici www.karavanazazivot.com. Satnicu polazaka 'Karavane za život – bikeri na cesti', regije Slavonija možete preuzeti na linku: Satnica.pdf.

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica