Aktualno
VIRTUALNI BOŽIĆNI SAJAM

01.12.2020.

VIRTUALNI BOŽIĆNI SAJAM

Božićni sajam u toplini svoga doma s domaćim proizvodima našega kraja!

Turistička zajednica Daruvar-Papuk unazad nekoliko godina, u suradnji s Gradom Daruvarom, organizirala je Božićni sajam u sklopu Adventa u Daruvaru koji je bio iznimno dobro posjećen, a na kojem je sudjelovao veliki broj izlagača s područja grada Daruvara sa svojim domaćim proizvodima, suvenirima, rukotvorinama i ukrasnim predmetima.

Ove godine, sukladno cjelokupnoj situaciji, sve aktivnosti su se odrađivale online pa smo tako i mi u Turističkoj zajednici došli na ideju da organiziramo VIRTUALNI BOŽIĆNI SAJAM, kojeg ćemo održati putem FB stranice TZ Daruvar-Papuk. Cilj ove kampanje je dodatno promovirati domaće i jedinstvene proizvode našega kraja, suvenire, rukotvorine i ukrasne predmete proizvođača, ali isto tako i podsjetiti naše sugrađane i pratitelje na FB stranici na ono što nudimo i pozvati ih da za svoje božićne poklone najmilijima izaberu nešto od kvalitetnih proizvoda naših proizvođača, kao što su to činili dosadašnjih godina na Božićnom sajmu u Daruvaru.

Ovim putem Turistička zajednica Daruvar-Papuk poziva sve proizvođače domaćih proizvoda, suvenira, udruge koje rade rukotvorine s područja destinacije Daruvar – Papuk i one koji su dosadašnjih godina sudjelovali na Božićnom sajmu u Daruvaru, da se prijave za sudjelovanje do 7. prosinca 2020. godine, na način da pošalju na e-mail tic@daruvar.hr kratak tekst o božićnoj ponudi svoje ustanove, OPG-a, udruge ili obrta s obaveznim kontakt podacima (adresa, br. telefona, e-mail, Internet stranica) i nekoliko kvalitetnih fotografija proizvoda odnosno rukotvorina.

Za sva dodatna pitanja svi zainteresirani mogu se javiti u Turistički ured Daruvar, Trg kralja Tomislava 12, putem telefona 043/331-382 ili putem e-maila tic@daruvar.hr.

Punktovi za testiranje turista

 

Punktovi za testiranje turista

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica