Kalendar događanja
Daruvarski cvjetni sajam 2023.

Daruvarski cvjetni sajam 2023.

16. sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i domaćih proizvoda

 

Turistička zajednica Daruvar-Papuk, u suradnji s Gradom Daruvarom i Daruvarskim toplicama, organizira 16. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i domaćih proizvoda u Daruvaru.

Sajam će se održati dana 22. travnja (subota) 2023. godine od 09,00 do 15,00 sati u Julijevom parku Daruvarskih toplica.


Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvjetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Isto tako, građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, stoga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.


Ove godine će u sklopu Daruvarskog cvjetnog sajma, u prekrasnom ambijentu Lječilišnog perivoja Daruvarskih toplica biti veliki broj događanja pa pozivamo sve sugrađane i posjetitelje da prate FB stranicu Daruvarski cvjetni sajam na kojoj ćemo objavljivati najave i detalje za svako pojedino događanje.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica