Kalendar događanja
Daruvarski cvjetni sajam 2022.

Daruvarski cvjetni sajam 2022.

15. sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme

 

Turistička zajednica Daruvar-Papuk, u suradnji s Gradom Daruvarom i Daruvarskim toplicama, organizira 15. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme u Daruvaru.

Sajam će se održati dana 22. listopada (subota) 2022. godine od 09,00 do 17,00 sati u Julijevom parku Daruvarskih toplica.


Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvjetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Isto tako, građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, stoga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.

Ovim putem pozivamo OPG-ove, obrte koji se bave uzgojem cvijeća i cvjetnih sadnica te proizvođače domaćih proizvoda da se prijave za sudjelovanje na Daruvarskom cvjetnom sajmu. Kako bi rezervirali svoje mjesto bitno je da popune prijavnicu za sudjelovanje koju mogu preuzeti na internet stranici TZ Daruvar-Papuk.

Ove godine će u sklopu Daruvarskog cvjetnog sajma, u prekrasnom ambijentu Lječilišnog perivoja Daruvarskih toplica biti veliki broj događanja pa pozivamo sve sugrađane i posjetitelje da prate FB stranicu Daruvarski cvjetni sajam na kojoj ćemo objavljivati najave i detalje za svako pojedino događanje.

Rok za prijavu je 17.10.2022.

DARUVARSKI CVJETNI SAJAM - PRIJAVNICA

 

 

 

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

 

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica