Aktivnosti u prirodi
Jahanje

Jahanje

Ergela AMB Horses, obiteljsko gospodarstvo s plemenitim pasminama konja za sport i rekreaciju iz vlastitog uzgoja, nudi cijeli spektar mogućnosti druženja sa ovim plemenitim životinjama. Iskusni jahači se mogu bezbrižno upustiti u avanturu daljinskog i terenskog jahanja po brdovitim stazama Papuka uz pratnju članova jahačkog kluba „Hrvatski sokol“. 

ŠKOLA JAHANJA NA ERGELI AMB HORSES

Na samom ulazu u Daruvar iz smjera Pakraca nalazi se obiteljsko gospodarstvo s plemenitim pasminama konja za sport i rekreaciju iz vlastitog uzgoja. Jahanje kao primarna aktivnost omogućeno je tijekom cijeloga dana u tri ograđena jahališta samostalno ili uz nadzor i upute domaćina. Ergela AMB Horses nudi cijeli spektar mogućnosti; od druženja s plemenitom životinjom, jednodnevnih izleta školaraca, uzbudljivog jahanja po pitomom krajoliku, vožnje fijakerom kroz grad do pružanja usluge smještaja konja za goste grada.  

INFORMACIJE:
AMB Horses
Mob: 098/ 710-485  

E-mail: hannoveraner.kroatien@gmail.com

 

DALJINSKO I TERENSKO JAHANJE OBRONCIMA PAPUKA

Jahački klub „Hrvatski sokol“ je glavni organizator i učesnik ENDURANC utrke, maratona za konje i jahače, koja je u Hrvatskoj po prvi put održana 2006. godine na Petrovom vrhu pored Daruvara. Iskusni jahači se mogu bezbrižno upustiti u avanturu daljinskog i terenskog jahanja po brdovitim stazama Papuka uz pratnju članova jahačkog kluba „Hrvatski sokol“. Primaju se grupe od najviše 7 ljudi, a postoji mogućnost smještaja i vlastitog konja.

INFORMACIJE 
Konjički klub Hrvatski sokol Vukovije,
Vukovije 17, 43 500 Daruvar
Drago Hodak, 091/ 3440-007

VINODAR 2019. - NAJZABAVNIJI FESTIVAL VINA

21. međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda BBŽ 31. svibnja -09. lipnja 2019.

VINODAR 2019. - NAJZABAVNIJI FESTIVAL VINA

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica