Aktivnosti u prirodi
Biciklizam

Biciklizam

Ljubitelji biciklizma na području Daruvara i same okolice se mogu iskušati u vožnji odličnim cestovnim i mountebike rutama. Na usluzi svim ljubiteljima toga sporta stoje i članovi B.K.„Ždral“ Daruvar, koji će vam radi preporučiti odličnu rutu za vožnju.

Onih dana kada vam ne treba kišobran uzmite bicikl iz garaže i u prirodu. Uz sporu vožnju koja ne izaziva napor i dozvoljava normalan razgovor, boravak na biciklu možete pretvoriti u ugodno poslijepodnevno druženje. 

Provozajte se biciklističkim rutama Bjelovarsko-bilogorske županije, blago valovitog kraja s riječnim dolinama usječenim u šljunkovito-ilovasti ravnjak, doživite ljude i ljepote prirode iz prve ruke, a turistički sadržaji uz put će vas mamiti da se zaustavite, da ih upijete i odmorite. 

Orijentacijsku kartu za planinare i bicikliste Daruvar-Voćin, Đulovac-Sirač, koju je izradio profesor Josip Prević, možete dobiti u Turističkom uredu Daruvar, pomoću koje ćete se lakše snalaziti na našem području.

Biciklistički klub "Ždral"
Predsjednik: Zlatko Zajc
E-mail: zajczlatko 4@gmail.com

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima.

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •