Kalendar događanja
LJETNO KINO POD ZVIJEZDAMA

LJETNO KINO POD ZVIJEZDAMA

Ljetna pozornica Društveno kulturnog centra Daruvar

Turistička zajednica Daruvar – Papuk, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Daruvar i Udrugom mladih NADA, i ove godine organizira LJETNO KINO POD ZVIJEZDAMA.

Na velikom platnu ljetne pozornice Društveno kulturnog centra (Hrvatskog doma) prikazivat će se dječji i animirani filmovi, zatim obiteljski filmovi, drame i komedije, ove godine od sedam planiranih projekcija svatko će moći nešto izabrati za sebe stoga Vas pozivamo da nam se pridružite.

 

 

DETALJNIJE O FILMOVIMA MOŽETE PROČITATI U NASTAVKU;

 

SRIJEDA 7.7.2021., u 21,00h

MIA I BIJELI LAV (MIA AND THE WHITE LION)

Žanr: Obiteljski/Avantura, titlovi na hrvatskom jeziku

Ova emotivna i topla priča o prijateljstvu i ljubavi snimana je preko tri godine, a prati nevjerojatno putovanje kroz afričke savane u kojemu Mia nastoji pronaći dom za svojeg najboljeg prijatelja.

Mia je 11-godišnja djevojčica koja s roditeljima seli iz Londona u Afriku te tamo upoznaje bijelog lava Charlieja. Tijekom odrastanja, Mia i lav Charlie postaju nerazdvojni prijatelji. Kada njen otac odluči prodati Charlieja lovcima kao trofej,  Mia kreće u epsku avanturu kako bi ga spasila.

Trailer: https://www.imdb.com/video/vi3207183129?playlistId=tt4844148&ref_=tt_pr_ov_vi


SRIJEDA 14.7.2021., u 21,00h

POTPUNI STRANCI (PERFETTI SCONOSCIUTI)

Žanr: Komedija/Drama

Talijanska komična drama o zajedničkoj večeri sedam dugogodišnjih prijatelja. Pomalo zaigrani i uz čašicu vina odlučuju staviti svoje mobitele na stol te pročitati svaku poruku na glas, javiti se na svaki poziv i uključiti zvučnik, pročitati svaku poruku… Jer, kako tvrde, nitko od njih nema što skrivati od najboljih prijatelja.

Trailer: https://www.imdb.com/video/vi1533131545?playlistId=tt4901306&ref_=tt_ov_vi


SRIJEDA 21.7.2021., u 21,00h

PČELICA MAJA (MAYA THE BEE MOVIE)

Žanr: Dječji/pustolovni, sinkronizirano na hrvatski jezik

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila. A jedno od pravila košnice je da se ne smije vjerovati i družiti sa stršljenima koji žive izvan livade. Kada netko ukrade matičnu mliječ iz košnice i svi odmah okrive stršljene, Maja, zajedno sa svojim najboljim prijateljem Pavom, odluči dokazati suprotno, pronaći pravog krivica, pomiriti pčele i stršljene te tako okončati dugotrajno neprijateljstvo između njih.

Trailer: https://www.imdb.com/title/tt3336368/?ref_=nv_sr_srsg_1

 

SRIJEDA 28.7.2021., u 21,00h

FRANCUSKINJE (SOUS LES JUPES DES FILLES)

Žanr: Komedija/Drama

Radnja filma isprepliće neobične životne priče 11 Parižanki u razdoblju od 28 dana, usmjerene oko života 28-godišnje Ysis koja ima četvero djece. One su majke, prijateljice, poslovne partnerice, udane, slobodne i sve predstavljaju sliku današnje, moderne žene. Odličan izbor za žensko druženje!

Trailer: https://www.imdb.com/title/tt3098306/?ref_=nv_sr_srsg_0


SRIJEDA 4.8.2021., u 21,00h

GLAVNI KUHAR (CHEF)

Žanr: Dramedija/Neovisni

Carl Casper glavni je kuhar u uglednom restoranu u Los Angelesu. Jednoga dana iznenada odluči dati otkaz jer u svojoj kuharskoj kreativnosti ne želi popustiti nametljivom vlasniku restorana i trenutno se nađe u situaciji - što dalje? Odlazi u Miami, gdje s bivšom suprugom, prijateljem i sinom otvori pokretnu kuhinju. Na cesti se Carl polako vraća svojim korijenima, te se u njemu ponovno probudi strast do kuhinje i volje do života. 

Trailer: https://www.imdb.com/video/vi3075386649?playlistId=tt2883512&ref_=tt_pr_ov_vi


SRIJEDA 11.8.2021., u 20,00h

LJEPOTICA I ZVIJER (BEAUTY AND THE BEAST)

Žanr: obiteljski/animirani/mjuzikl (Disney), 1991., sinkronizirano na hrvatski 

Bella je mlada djevojka koja se spletom okolnosti nađe u dvorcu princa pretvorenog u zvijer. Uz pomoć osoblja dvorca koje je pretvoreno u kućanske predmete i namještaj, Belle uči najvažniju od svih lekcija, a to je da prava ljepota dolazi iznutra. Ovaj animirani film ostat će zapisan u povijesti kao prvi animirani koji je bio nominiran za prestižnu nagradu Oscar u konkurenciji najboljeg igranog filma (1991. godine). Ljepotica i zvijer je dobila dva Oscara - za najbolju izvornu pjesmu (Beauty and the Beast Alana Menkena i Howarda Ashmana) i najbolju glazbu (Menken).


SRIJEDA 18.8.2021., u 20,00h

MY DAD IS A SAUSAGE

Žanr: obiteljska komedija, 2020., titlovi na hrvatskom jeziku

Otac 11-godišnje Zoé postaje nezadovoljan svojim poslom bankara i odlučuje napustiti karijeru kako bi postao glumac. Njegova supruga, izvršna direktorica u tvornici čokolade, zabrinuta je zbog njegovih planova, ali Zoé je odlučna pomoći ocu da uspije u velikoj životnoj promjeni... Glavnog lika tumači poznati belgijski glumac Johan Heldenbergh, zapamćen po ulozi u filmu Alabama Monroe.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wELKb7BEdr0

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a kino projekcije će se održati sukladno svim epidemiološkim mjerama.

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica