Kalendar događanja
Ljetno kino pod zvijezdama

Ljetno kino pod zvijezdama

Filmski piknik na otvorenom organiziramo i ove godine na legendarnom Stadionu Sokol.

Pozivamo vas da nam se pridružite, tijekom mjeseca srpnja, na besplatnim projekcijama filmova pod nazivom „3 ljubavne priče“:

12. srpnja 2017. u 21,00h – Najsretniji dan u životu OllijaMakija

19. srpnja 2017. u 21,00h – Projekt Zajedno

26. srpnja 2017. u 21,00h – Nakon ljubavi

Na vama je samo da ponesete dekice, dobro raspoloženje, dovedete ekipu i uživate u filmovima koje smo pripremili za vas, a naravno u ponudi za sve posjetitelje će biti i neizostavne kokice.

Organizatori: Turistička zajednica Daruvar-Papuk, Pučko otvoreno učilište Daruvar, Grad Daruvar i Sportska zajednica grada Daruvara.Više o filmovima:

NAJSRETNIJI DAN U ŽIVOTU OLLIJA MAKIJA

Jedno od najvećih iznenađenja i pobjednik prošlogodišnjeg programa Izvjestan pogled u Cannesu, biografska je drama o finskom boksaču, Olliju Mäkiju. Već na početku karijere 1962. ovaj mladić se nenadano nađe u centru medijske pažnje kao prvi Finac koji će se boriti za titulu svjetskog prvaka u perolakoj kategoriji. Iznimno talentiran i skroman, naš junak, pekar iz malog mjesta, zatečen je ulogom nacionalnog heroja u koju su ga smjestili menadžer i mediji, te trapava dokumentarna filmska ekipa koja ga posvuda prati. Ali Mäki ne dijeli njihov entuzijazam i ambicije jer je zaokupljen nečim mnogo važnijim: upravo je pronašao ljubav svog života - Raiju. Sportski uspjeh, medijska pažnja i nacionalni ponos pred pravom ljubavlju nemaju ni teoretske šanse!

 

PROJEKT: ZAJEDNO

Samir, sramežljivi četrdesetogodišnji rukovoditelj kran dizalice iz predgrađa Pariza zaljubljuje se na prvi pogled u Agathu, živahnu mladu instruktoricu plivanja koju ugleda u lokalnom caféu. Kako bi je zaveo, odlučuje postati njezin učenik, pretvarajući se da ne zna plivati. Međutim, njegov romantični plan izjalovi se nakon samo 3 susreta –  Agatha ne podnosi lažljivce! Bijesna i razočarana, otputuje na Island na međunarodnu konferenciju spasilaca, a zaljubljenom Samiru ne preostaje ništa drugo nego da je prati…

 

NAKON LJUBAVI

Nakon 15 godina ljubavi i zajedničkog života, Marie (Bérénice Bejo) i Boris (Cédric Kahn) odlučuju se razvesti. Obiteljsku kuću u kojoj žive sa svojim dvjema kćerima kupila je Marie, ali cjelokupnu renovaciju platio je Boris. Prisiljeni su nastaviti živjeti zajedno dok je ne prodaju, a bezizlaznost situacije pojačava se nakon što se nikako ne uspijevaju dogovoriti kako će podijeliti zaradu od prodaje. Zarobljeni u mrtvoj točki, sve njihove frustracije, zamjeranja i gnjev počinju se miješati s nostalgijom za minulom ljubavi…

 

Veselimo se zajedničkom druženju srijedom na Stadionu Sokol!!

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

 

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •