Aktualno
Rastimo zajedno - interaktivna mini predavanja

08.03.2021.

Rastimo zajedno - interaktivna mini predavanja

Pučka knjižnica i čitaonica vas poziva na RASTIMO ZAJEDNO interaktivna mini predavanja koja će se održati u prostoru Knjižnice uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Program Rastimo zajedno – interaktivna web predavanja“ (A KOD NAS U ŽIVO) nastao je tijekom 2020. i 2021. godine u vrijeme pandemije uzrokovane korona virusom na inicijativu dugogodišnjih voditeljica programa Rastimo zajedno, Centra za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno. Predavanja su namijenjena roditeljima djece rane i predškolske dobi.

Rastimo zajedno - interaktivna web predavanja besplatna su za roditelje, a Centar za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno provodi ih kao nacionalni partner Generali osiguranja u međunarodnoj inicijativi „The Human Safety Net“.

Cilj Rastimo zajedno mini interaktivnih predavanja je omogućiti učenje, druženje i razmjenu ideja o važnim roditeljskim pitanjima kao npr. o postavljanju granica u odgoju, korištenju medija i igri.

Predviđeno vrijeme trajanja radionica je 60 do 90 minuta ovisno o temi.

Tri su teme radionica:

1. Trebaju li djeca granice? 15.03. (ponedjeljak)

2. Samo se igra? – važnost igre za cjeloviti dječji razvoj 19.03. (petak)

3. Djeca i mediji 24.03. (srijeda)

Vrijeme- 17,00 do 18,30 sati.

Grupa će biti zatvorena, do maksimalno 12 roditelja (mogućnost sudjelovanja oba roditelja). Prednost pri upisu imaju roditelji koji mogu prisustvovati svim radionicama.

Prijave do petka 12.03.2021.

Voditeljica predavanja, Kristina Kanis Uldrijan, dipl. psiholog-prof.

Prijave do petka 12.03.2021.

 

KONTAKT ZA PRIJAVE:

Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Tel: 043/331-592

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica