Aktualno
Projekt NAJBOLJE U HRVATSKOJ – IZABRALI GRAĐANI

28.03.2013.

Projekt NAJBOLJE U HRVATSKOJ – IZABRALI GRAĐANI

Projekt NAJBOLJE U HRVATSKOJ – IZABRALI GRAĐANI nastavlja se i u 2013. godini!

Pozivamo sve građane da sudjeluju u izboru najboljeg u svojoj županiji za 2013. na Web stranici: WWW.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info

NAJBOLJE U HRVATSKOJ – izabrali građani već treću godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u lijepoj našoj, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta, te postavlja pitanje KOLIKO UOPĆE POZNAJEMO HRVATSKU!

projektom dana je mogućnost da upravo građani svojim glasovima izaberu i predlože što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju, na kojem žive. Pozivamo ih da za svoj odabir glasaju na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info gdje mogu i predložiti sadržaj koji smatraju naboljim.

je započelo i traje do 15.04.2013., a sudjelovati mogu svi koji se registriraju na portalu www.najboljeuhrvatskoj.info. Svi glasači sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj najsretnijem darujemo vikend u Zagrebu za dvoje, sa smještajm u hotelu Esplanade*****.

istraživanja biti će objavljeni najkasnije do 15.06.2013. te će isti biti dostupni na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info kao i na mobilnoj aplikaciji za iPhone, The BEST in CROATIA, koja je istovremeno GPS turistički vodič s preko 3000 atrakcija, te služi i kao planer te foto album putovanja. 

Registrirajte se i glasajte!

6-i elementi

 

6-i elementi

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica