Aktualno
Predstavljanje turističke ponude Daruvar-Papuk na Malom Lošinju

05.09.2017.

Predstavljanje turističke ponude Daruvar-Papuk na Malom Lošinju

Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar-Papuk, u suradnji s gradom Mali Lošinj, organiziraju predstavljanje turističke ponude destinacije Daruvar - Papuk na Malome Lošinju u terminu od 8.-10. rujna 2017. godine.

Na glavnom trgu, u petak, subotu i nedjelju, predstavit će se turistički ponuđači na 13 štandova;

Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju će predstavljati našu najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana. Za naš kraj, neizostavna je i bogata povijest i tradicija vinogradarstva i vinarstva, koja je pretočena u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu vina, sira i OPG-a na Daruvarskoj vinskoj cesti. Svim zainteresiranima predstavit će se vina i sirevi članova Daruvarske vinske ceste. Turističku ponudu upotpunit će i degustacija jedinstvenih sireva OPG-a Jareš  i Biogal sirane te će se predstaviti svim zainteresiranim i ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva i brenda 5th ELEMENT.
Turistička zajednica Daruvar – Papuk, uz predstavljanje ostatka turističke ponude destinacije, predstavit će i turističke programe destinacije zajedno s turističkom agencijom DA TOURS d.o.o. Također svoju ponudu će predstaviti i OPG Vlasta Vončina sa svojim domaćim džemovima, pekmezima i rukotvorinama, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire od meda i daruvarske likere, a udruge „Korak dalje“ i „Ždralice“ će se predstaviti svim zainteresiranima s unikatnim rukotvorinama svojih članova.

POSJETITE NAS OD 8. DO 10. RUJNA 2017. TE UPOZNAJTE DARUVAR I ZAVOLITE ŽIVOT!


VINODAR 2018. - NAJZABAVNIIJI FESTIVAL VINA

20. međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda BBŽ 3.-10. lipnja 2018.

VINODAR 2018. - NAJZABAVNIIJI FESTIVAL VINA

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •