Aktualno
objavljen Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade 2020

05.11.2020.

Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade 2020

Na stranicama Hrvatske turističke zajednice objavljen je Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade 2020. 

Hrvatska turistička zajednica objavila je Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade u 2020. koja će se dodijeliti u dvije kategorije - kao Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ te Nagrada za životno djelo. Nagrada se dodjeljuje za 2019. godinu kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske.

Uslijed nepovoljnih uvjeta uzrokovanih pandemijom korona virusa i visokog stupnja neizvjesnosti provedbe prethodno planiranih poslovnih procesa, Hrvatska turistička zajednica, iznimno u 2020. provodi odabir nagrađenih u okviru kategorije Hrvatska turistička nagrada u izmijenjenim vremenskim okvirima u odnosu na propisane propozicije i procedure.

Podnošenje kandidatura vrši se isključivo putem online prijavnice na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a više informacija o prijavama moguće je dobiti putem e-maila nagrade@htz.hr.

Krajnji rok za podnošenje kandidatura za kategoriju Hrvatska turistička nagrada – Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ i Nagrada za životno djelo je 17. studenog 2020. do 12.00 sati.

Online prijavnici za podnošenje kandidatura može se pristupiti ovdje.

Punktovi za testiranje turista

 

Punktovi za testiranje turista

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica