Aktualno
Fotoradionica

18.05.2021.

Fotoradionica Svijet u bojama

Turistička zajednica Daruvar-Papuk u suradnji s Foto Hrvatska organizira Fotoradionicu pod nazivom „Svijet u bojama“, koja će se održati od 27. do 30. svibnja 2021. godine.

Radionica se sastoji od teorijskog dijela u sklopu kojeg se prolaze osnove i napredna znanja o fotografiranju i naravno praktičnog dijela. Radionica je namijenjena odraslima, mladima te školskoj djeci starijoj od 11 godina te je broj sudionika ograničen. Troškove radionice pokriva Turistička zajednica Daruvar-Papuk te je ista besplatna za sve sudionike.
Voditeljica radionice je diplomirana novinarska Sanja Grgić Ćurić uz čije je vodstvo oko 2000 polaznika iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja naučilo više o fotografiranju putem teorijskog i praktičnog dijela radionice.
Na kraju radionice slijedi izbor najboljih radova svih polaznika i izložba koja će biti postavljena u Galeriji Grada Daruvara u Dvorcu Janković dana 31.5.2021.

Prijave se vrše na mobitel voditeljice gđe. Sanje Grgić Ćurić: 091 5742343. 

Punktovi za testiranje turista

 

Punktovi za testiranje turista

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica