Kalendar događanja
Daruvarski cvjetni sajam

Daruvarski cvjetni sajam

Daruvarski cvjetni sajam održava se u subotu, 18. svibnja 2019. g.


 

  


Daruvarski proljetni sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme

 

Grad Daruvar u suradnji s Turističkom zajednicom Daruvar Papuk organizira 9. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme u Daruvaru 18. svibnja (subota) 2019. godine. 

Sajam organiziramo na glavnom gradskom trgu koji se prostire na 10.000m2 i pruža Vam priliku da si rezervirate dovoljno prostora za cijeli Vaš asortiman proizvoda.


 


U sklopu Daruvarskog proljetnog sajma cvijeća dodatno ćemo upotpuniti program sajma gastro ponudom, raznim edukacijama, dječjim face paintingom te privući još veći broj posjetitelja. Sajamski prostor obogatit ćemo i ponudom prerađevina od voća i povrća te raznim kreativnim radionicama.Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvijetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Isto tako, građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, s toga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.

 


Pozivamo Vas ovim putem da sudjelujete na našem sajmu na kojem je cijena izlaganja besplatna, a svoje sudjelovanje potvrdite do 25.04.2019. godine ispunjavanjem prijavnice koju možete preuzeti OVDJE.

Pozivamo Vas 18. svibnja u 15:00 sati na radionicu "Cvjetne kugle u tehnici kokedame" koju će voditi Kornelija Benyovsky Šoštarić. Prijaviti se možete do 16. svibnja na e-mail: turistickiured@daruvar.hr ili osobno u Turističkom uredu Daruvar. Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta ograničen.

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

 

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica