Kalendar događanja
Daruvarski cvjetni sajam

Daruvarski cvjetni sajam

Daruvarski proljetni sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme

Grad Daruvar u suradnji s Turističkom zajednicom Daruvar Papuk organizira Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme u Daruvaru 4. svibnja (subota) 2019. godine. 

Sajam organiziramo na glavnom gradskom trgu koji se prostire na 10.000m2 i pruža Vam priliku da si rezervirate dovoljno prostora za cijeli Vaš asortiman proizvoda.


 


U sklopu Daruvarskog proljetnog sajma cvijeća dodatno ćemo upotpuniti program sajma gastro ponudom te privući još veći broj posjetitelja. Sajamski prostor obogatit ćemo i ponudom prerađevina od voća i povrća te raznim kreativnim radionicama.Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvijetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Isto tako, građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, s toga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •