Aktualno
Daruvarski cvjetni sajam - poziv izlagačima

05.10.2017.

Daruvarski cvjetni sajam - poziv izlagačima

 

Grad Daruvar u suradnji s Turističkom zajednicom Daruvar Papuk organizira 6. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme u Daruvaru 14. listopada (subota) 2017. godine. Sajam organiziramo na glavnom gradskom trgu koji se prostire na 10.000m2 i pruža Vam priliku da si rezervirate dovoljno prostora za cijeli Vaš asortiman proizvoda.

U sklopu 6. sajma cvijeća dodatno ćemo upotpuniti program sajma gastro ponudom te privući još veći broj posjetitelja. Sajamski prostor obogatit ćemo i ponudom zimnice, voća i povrća te raznim kreativnim radionicama.
Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvijetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Isto tako, građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, s toga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.

Pozivamo Vas ovim putem da sudjelujete na našem sajmu na kojem je cijena izlaganja besplatna, a svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnice koju Vam dostavljamo u prilogu.

 

PRIJAVNICU PREUZMITE OVDJE

PRIJAVNICU U WORD-U PREUZMITE OVDJE

 

VINODAR 2018. - NAJZABAVNIIJI FESTIVAL VINA

20. međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda BBŽ 3.-10. lipnja 2018.

VINODAR 2018. - NAJZABAVNIIJI FESTIVAL VINA

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •