Aktualno
Aliferous

09.08.2018.

Aliferous

Jedinstvena umjetnička večer "Aliferous" održat će se u Dvorskom perivoju dana 25. kolovoza 2018. godine s početkom u 18,30 sati.

 

Daruvarski festival Aliferous, kojemu je cilj pokazati kreativnu stranu mladeži grada i okolice građanima, spoj je koncerata, likovnih radionica i plesnih performansa u čarobnom okruženju parka daruvarskog dvorca. 

25. kolovoza predvečer, na malim binama širom bajkovito uređenog parka zazvučat će glasovi i instrumenti talentiranih mladih ljudi, dok će za najmlađe biti organizirane radionice pod budnim okom naših volontera i volonterki. Lice će posjetitelji moći dati oslikati kod stručnjakinje za facepainting, a plesačice kluba Skok će prikazati svoje dinamične koreografije. Veliki finale će biti koncert svih izvođača ispred dvorca, kojim će se ovaj festival i završiti.
Želimo povezati ljude svih dobi, a pogotovo mlade i djecu na području grada i šire na jedan ležeran i opušten način dok ljeto još traje, ali je pri kraju i samo što nisu počele obaveze i ubrzani ritam sa početkom školske godine.

Pripreme su već počele, a ove godine svojim nastupima počastit će nas neki prošlogodišnji gosti, ali i mnoga nova lice ili, ljepše rečeno, novi glasovi.

 

VINODAR 2019. - NAJZABAVNIIJI FESTIVAL VINA

21. međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda BBŽ 02.-09. lipnja 2019.

Uskoro više...

VINODAR 2019. - NAJZABAVNIIJI FESTIVAL VINA

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •