Aktualno
1. SPORTSKI PIKNIK UZ AKTIVNA HRVATSKA

07.06.2021.

1. SPORTSKI PIKNIK UZ AKTIVNA HRVATSKA

Sve nam se vise približava subota,12.06 i 1. Sportski piknik uz Aktivnu Hrvatsku!

Uz trening aktivne Hrvatske koji se održava od 11:30-12:30 i za koji je potrebna prijava putem linka aktivnahrvatska.hr organiziramo i Sportski piknik gdje će različite udruge, lokalni OPG- ovci prezentirati svoje autohtone proizvode, a Vi ih na pikniku odmah možete kusati!
Tu je i sportska zona gdje možete ostaviti najmlađe i provesti vrijeme uživajući u kratkom predahu od djece i odraditi pokazni trening Joge kluba Skok i Matee Ivanović, prošetati štandovima i upoznati se sa lokalnim proizvodima ili se jednostavno opustiti i raširiti deku, pročitati dobru knjigu,...

 

A za sve one koji se nisu uspjeli prijaviti na trening Aktivne Hrvatske na stadionu Sokol imati će mogućnost praćenja treninga, stadion će se otvoriti 30 min prije početka, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.
Ne zaboravite povesti ekipu, obitelj, curu/ dečka, ponesite deku i uživajte u 1. Sportskom pikniku u organizaciji Školskog sportskog saveza grada Daruvara, Grada Daruvara i Turističke zajednice Daruvar-Papuk!!

Punktovi za testiranje turista

 

Punktovi za testiranje turista

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica