Kalendar događanja
Umjetnička večer Aliferous 2018

Umjetnička večer Aliferous 2018

Jedinstvena umjetnička večer "Aliferous" održat će se u Dvorskom perivoju dana 25. kolovoza 2018. godine s početkom u 18,30 sati.

Daruvarski festival Aliferous, kojemu je cilj pokazati kreativnu stranu mladeži grada i okolice građanima, spoj je koncerata, likovnih radionica i plesnih performansa u čarobnom okruženju parka daruvarskog dvorca. 

 

 25. kolovoza predvečer, na malim binama širom bajkovito uređenog parka zazvučat će glasovi i instrumenti talentiranih mladih ljudi, dok će za najmlađe biti organizirane radionice pod budnim okom naših volontera i volonterki. Lice će posjetitelji moći dati oslikati kod stručnjakinje za facepainting, a plesačice kluba Skok će prikazati svoje dinamične koreografije.

 

 

 

Veliki finale će biti koncert svih izvođača ispred dvorca, kojim će se ovaj festival i završiti.


 


Želimo povezati ljude svih dobi, a pogotovo mlade i djecu na području grada i šire na jedan ležeran i opušten način dok ljeto još traje, ali je pri kraju i samo što nisu počele obaveze i ubrzani ritam sa početkom školske godine.

 

 


Pripreme su već počele, a ove godine svojim nastupima počastit će nas neki prošlogodišnji gosti, ali i mnoga nova lice ili, ljepše rečeno, novi glasovi.

 

 

 

Više o Umjetničkoj večeri Aliferous pratite na facebook stranici Aliferous.

 

 

 

 

 

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

 

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •