Europsko stablo godine 2020
Učenički radovi na temu GINKA

Učenički radovi na temu GINKA

 

Dana, 24. veljače 2020. godine s početkom u 10,00h sati u prostorijama Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar održane su dvije svečanosti povodom kampanje Europsko stablo 2020. godine;

Svečana podjela nagrada i priznanja sudionicima izložbe dječjih radova, slika i suvenira na temu ginka koji su sudjelovali dana 8. veljače 2020. godine u Dvorcu grofa Jankovića kada je održana promocija kampanje "Europsko stablo 2020. godine"

 

 

 

 

Prilikom dodjele nagrada održana je i izložba nastalih učeničkih likovnih radova Ekonomske i turističke škole Daruvar.

 

 

Nastavnica Majana Štor je s učenicima smjera hotelijersko turistički tehničar održala radionicu  s temom „Ginko“ na kojoj je nastao niz likovnih i digitalnih oblika radova posvećenih stablu ginka. Izložba je otovrena do 29.2.2020., a nakon zatvaranja izložbe u prostorima knjižnice, izložba se seli u prostore hola Ekonomske i turističke škole Daruvar.

 


 

 


Na taj način doprinijeli su kampanji da Zaljubljeni Ginko iz Daruvara dobije što veći broj glasova tijekom natjecanja te da postane Europsko stablo 2020. godine.

 

 

Na linku možete pogledati video zapis koji prikazuje kako su nastajali učenički radovi u Ekonomskoj i turističkoj školi Daruvar https://www.facebook.com/majana.stor/videos/2592152077578968/. 

Autor videa: Antonio Ereiz, 4.H

Sudjeluju: 4. razred HTT-a, Daruvar

Fotografije su preuzete s internet stranice Grada Daruvara, autor fotografija Predrag Uskoković.

Autorica fotografija učeničkih likovnih radova Majana Štor.

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica