Sastanci
Sastanci

Sastanci

Dvorane za sastanke  

Ukoliko tražite mjesto za održavanje poslovnih sastanaka ili seminara s mogućnošću uživanja u dodatnim turističkim sadržajima grada i okolice, Daruvar je idealna destinacija. 

Na raspolaganju je nekoliko sala u sklopu objekata Daruvarskih toplica, opremljenih i dizajniranih tako da zadovolje potrebe različitih skupova poput seminara, kongresa, konferencija, edukativnih programa, prezentacija, sastanaka, formalnih i neformalnih druženja i drugih vidova poslovnih okupljanja;

  • Dvorana „Termal“ (90 sjedećih mjesta) je klimatizirana , opremljena sa projekcijskim platnom, flip-chartom, prenosnom školskom pločom, LCD projektorom, LCD televizorom i bežičnim mikrofonom. Dvorana je skladno ozvučena i prilagođena za različite postavke;  kino, školski, U , I . 
  • Dvorana „Grof Janković“ (70 sjedećih mjesta) je prilagođena manjim grupnim sastancima i seminarima. Opremljena je projekcijskim platnom, flip-chartom, prenosivom školskom pločom, LCD projektorom i televizorom. Prilagođena za različite postavke: kino, školski,U,I. 
  • Prostor restorana „Terasa“ (150 sjedećih mjesta) je klimatiziran i prilagođen organiziranju većih skupova i seminara. Prostor je kvalitetno ozvučen i opremljen projekcijskim platnom, flip-chartom, LCD projektorom, LCD televizorom te prenosivom školskom pločom. 
  • Mala dvorana „Terasa“ (30 sjedećih mjesta) je prilagođena manjim grupnim sastancima i seminarima. Opremljena je projekcijskim platnom, flip-chartom, prenosivom školskom pločom, LCD projektorom i televizorom. Prilagođena za različite postavke: kino, školski,U,I.

Daruvarske toplice
Adresa: Julijev park 1, 43500 Daruvar
Tel: 043/ 623-000
Fax: 043/ 331-455
E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr
Web: www.daruvarske-toplice.hr

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima.

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!


Prikaži Sastanci i seminari na većoj karti

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •