Kalendar događanja
POP-UP FESTIVAL

POP-UP FESTIVAL

POP-UP FESTIVAL EMOCIJA I DJEČJE DOBROBITI održat će se u Daruvaru od 20. do 27. studenog 2021. godine povodom proslave Svjetskog dana djeteta u cilju promicanja zdravlja i dobrobiti djece.

FESTIVAL je dio globalnog festivala emocija koji je inicirala međunarodna organizacija Six-seconds uz potporu UNICEF-a te ima za cilj zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih, promičući područje emocionalnog opismenjavanja i emocionalne inteligencije te se veže uz Svjetski dan djece 20.11., a provodi se u više od 250 država svijeta.

Prije pet godina Grad Daruvar se, kao prvi grad u RH, uključio u ovaj međunarodni festival, a svakom godinom provedbe postaje sve poznatiji lokalnoj i široj zajednici. Osim niza stručnih radionica za djecu, predavanja za javnost na temu emocija ove godine organiziraju i stručni skup usmjeren na stručne suradnike i djelatnike odgojno-obrazovnih ustanova te ustanova socijalne skrbi, lokalne zajednice i županije.

PRIJAVE NA RADIONICE: pop-up@daruvar.hr

  

 

 


 

 

 

 

 

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica