Kalendar događanja
Ljetno kino pod zvijezdama 2018.

Ljetno kino pod zvijezdama 2018.

Filmski piknik na otvorenom organiziramo i ove godine na ljetnoj pozornici Hrvatskog doma, a u slučaju kiše u Hrvatskom domu.

 

 

Pozivamo vas da nam se pridružite, tijekom mjeseca srpnja, na besplatnim projekcijama filmova: 

18. srpnja 2018. u 21,00h – Loving Pablo (Voleći Pabla)

25. srpnja 2018. u 21,00h Loving Vincent: Van Goghov misterij

01. kolovoza 2018. u 21,00h –  La musica del silenzio (Glazba tišine)

 

Na vama je samo da ponesete dekice, dobro raspoloženje, dovedete ekipu i uživate u filmovima koje smo pripremili za vas, a naravno u ponudi za sve posjetitelje će biti i neizostavne kokice ali i naše Staročeško pivo.

 

Organizatori: Turistička zajednica Daruvar-Papuk, Pučko otvoreno učilište Daruvar, Grad Daruvar

 


 

VIŠE O FILMOVIMA

 

LOVING PABLO (VOLEĆI PABLA)

Srijeda, 18. srpnja 2018. g.

Voleći Pabla gangsterska je biografska drama redatelja Fernanda Leóna de Aranoae na engleskom jeziku, nastala prema memoarima Virginie Vallejo. Donosi istinitu pripovijest prepunu akcije i napetosti, tematizirajući uspon i pad kolumbijskog narko lorda, osnivača kartela Madellin – zloglasnog Pabla Escobara Gaviria. 

U španjolsko-bugarskoj produkciji, film slijedi standardne narativne sekvence filmova koji vjerodostojno portretiraju Escobara kao političara, čovjeka naroda, razbojnika, zatvorenika, bjegunca i na koncu čovjeka u bjegu pred vlastitim smaknućem. Donosi nam autentično prepričan djelić tamne strane svjetske povijesti s fokusom na njegov buran odnos i ljubavništvo s ambicioznom novinarkom Virginiom Vallejo. 

 

 


  


LOVING VINCENT: VAN GOGHOV MISTERIJ

Srijeda, 25. srpnja 2018. g.

Život i kontroverzna smrt Vincenta van Gogha ispričana preko njegovih slika i likova na njima.

Intriga se otkriva kroz intervjue s likovima koji su bili najbliži Vincentu i kroz dramatičnu rekonstrukciju događaja koji su doveli do njegove smrti. Film prikazuje 120 van Goghovih najpoznatijih slika. Radnja, koja je preuzeta iz 800 pisama koja je slikar sam napisao, vodi nas do značajnih ljudi i događaja u vremenu prije njegove nočekivane smrti. Svaka scena naslikana je tehnikom kojom je i sam Vincent slikao.

 


 

 

 

LA MUSICA DEL SILENZIO (GLAZBA TIŠINE)

Srijeda, 01. kolovoza 2018. g.

Film "Glazba tišine", ekranizacija je Bocellijeve autobiografije u kojoj ovaj glazbeni genije pripovijeda svoju životnu priču kroz osobu vlastitog alter ega, Amosa Bardija. Rođen s ozbiljnom bolesti oka, koja na kraju dovodi do potpune sljepoće, Bocelli se veličanstveno izdiže iznad izazova koji su mu priječili put, potaknut velikim ambicijama, ljubavlju svoje obitelji i iznimnom strašću prema glazbi. 

 


 

 

VESELIMO SE ZAJEDNIČKOM DRUŽENJU NA LJETNOJ POZORNICI HRVATSKOG DOMA !!!

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

 

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •