Hrvatska 365 - poziv
Hrvatska 365 - poziv

Projekt razvoja i plasmana turističkih proizvoda u pred i posezoni po destinacijama (PPS destinacije) - poziv za sudjelovanje

S ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone (dalje u tekstu: PPS razdoblje), Hrvatska turistička zajednica je u srpnju 2014. pokrenula projekt „Hrvatska 365“. Daruvar se nalazi među 22 destinacije koje su na temelju dostavljene  kandidature, izabrane od strane Povjerenstva HTZ-a za realizaciju navedenog projekta uz dodjelu oznake PPS destinacije (pred i posezona).

Uvjeti za ulazak u projekt i dodjelu oznake  PPS destinacije  su osim dostupnosti ciljanim geo tržištima do 6 sati trajanja putovanja, raspoloživost tj. poslovna aktivnost određenog učešća smještajnih kapaciteta , ugostiteljskih objekata i ostalih popratnih turističkih i javnih sadržaja i usluga destinacije  u periodu pred i posezone , a unašem slučaju cijele godine jer smo destinacija sa cjelogodišnjim poslovanjem.
Za navedeno razdoblje posebno će se razvijati i promovirati turistički proizvodi: kultura i multikulturalnost, eno-gastro ponuda destinacije, zdravlje i wellness, lovni turizam, tradicijski obrti, klaster Srce zelene Hrvatske. Za razvoj i promociju navedenih proizvoda u destinaciji, biti će zaduženi proizvodni timovi koji će se formirati iz redova sudionika u projektu PPS destinacije Hrvatska 365.

Ukoliko se bavite turističkom i ugostiteljskom djelatnošću kojom realizirate poslovnu aktivnost u navedenom PPS razdoblju na području Daruvara  i ukoliko želite  biti sudionik u projektu PPS destinacije „Hrvatska 365“, molimo vas da pročitate „Pravila za dodjelu oznake PPS destinacije“  te  pravilno  ispunjenu „Izjavu PPS“  dostavite elektronskim putem na mail turizam@daruvar.hr ili direktno u ured Turističke zajednice Daruvar - Papuk, najkasnije do 30.09.2014. Prijave koje stignu nakon tog roka neće se uzeti u obzir.
 
 

GRADE MOJ

Novi spot Luke Prgića možete pogledate ovdje

GRADE MOJ

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica