Hoteli
Hotel Balise**

Hotel Balise**

Trg kralja Tomislava 22, 43 500 Daruvar

Tel: +385 43 440 220, fax: +385 43 440 230

E-mail: info@hotel-balise.hr, marketing@hotel-balise.hr

Web: www.hotel-balise.hr

Kontakt osoba: Anita Posavac

 

 


Hotel Balise, lociran na centralnom trgu grada, raspolaže s 15 postelja u 8 komfornih soba s direktnom telefonskom linijom, satelitskom TV, klimatizacijom, centralnim grijanjem i kupaonicom.

 

 

 

Hotel ima restoran i aperitiv bar koji su u slobodnim terminima prigodni za održavanje manjih proslava, domjenaka i sastanaka, kapaciteta 30 sjedećih mjesta.

 

Hotel kao osnovnu uslugu nudi noćenje s doručkom, no moguća je i rezervacija polupansiona i punog pansiona, a u restoranu je u ponudi češka kuhinja i domaći kulinarski specijaliteti. Hotel posjeduje i ugodnu ljetnu terasu, koja je, iako u samome centru grada, prirodno skrivena od prometa i pogleda. 

 

Po prijavi na recepciji hotela, gostima se nude pristupni podaci za korištenje besplatnog Wi - Fi interneta. Hotel prima, bez naknade, male kućne ljubimce koji imaju vlastiti ležaj i posude za hranjenje, a vlasnik kao gost hotela strogo pazi na ponašanje i urednost svojih kućnih ljubimaca. 

U stražnjem dvorišnom prostoru hotela na raspolaganju je vlastito ograđeno parkiralište dok je u prednjem natkrivenom prostoru moguće parkirati motocikle.

Punktovi za testiranje turista

 

Punktovi za testiranje turista

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica