Kalendar događanja
D. cvjetni sajam i mađarska fišijada

D. cvjetni sajam i mađarska fišijada

U organizaciji grada Daruvara i TZ Daruvar-Papuk, 29. travnja u prijepodnevno vrijeme glavni će gradski trg u Daruvaru ispuniti brojni proizvođači cvijeća te ukrasnog, aromatičnog i začinskog bilja s cvjetnim sadnicama te proizvodima i savjetima vezanim za hortikulturu.

Svi zainteresirani proizvođači za sudjelovanje na Daruvarskom cvjetnom sajmu mogu se javiti osobno u Gradsku upravu Grada Daruvara u sobu br. 8 ili 12 ili putem telefona  043/331-241.

 

Na zadovoljstvo svih posjetitelja, istovremeno će se na Trgu kralja Tomislava pod okriljem Zajednice Mađara Daruvar održati prijateljsko kulinarsko sučeljavanje u spravljanju mađarskog fiš paprikaša, pikantne riblje juhe, jednog od najpoznatijih jela mađarske kuhinje. Uživajte u izobilju cvjetnih, voćnih i povrtnih sadnica za svoj dom, vrt ili okućnicu, ponudi domaćih proizvoda i  okusu mađarskog fiša.

 

Želite li se i vi okušati u kuhanju fiša, prijavnicu za sudjelovanje možete preuzeti na www.visitdaruvar.hr i ispunjene prijavnice možete dostaviti najkasnije do 24. travnja 2017. godine, osobno ili putem e-maila na:

·         Zajednica Mađara Daruvar, Trg dr. Franje Tuđmana 7, 43 500 Daruvar

E-mail: zajednica.madara.daruvar@gmail.com

  • Turistički ured Daruvar, Trg kralja Tomislava 12, 43 500 Daruvar

E-mail: tic@daruvar.hr

Kontakt osoba za sve potrebne informacije:  Snježana Sabo, tel.: 098/1811823

 

Prijavnicu za Mađarsku fišijadu možete preuzeti OVDJE

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •